Pamuk ve hububat üreticisine müjde

Destekleme ödemeleri 16 Nisan öncesi yapılacak

805 kez okundu.
Pamuk ve hububat üreticisine müjde

Pamuk ve Hububat faturaları seçim öncesi ödenecek. Tarımsal desteklemelerden faydalanan ve Faturasını kesen Pamuk ve hububat çiftçilerinin bir an önce İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine başvuruda bulunarak, faturalarını teslim etmeleri gerekiyor. Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, ‘bir hafta içerisinde faturasını teslim eden çiftçilerin destekleme ödemelerinin 16 Nisan referandum seçimi önce yapılacak.’ Dedi.

 

Pamuk ve Hububat çiftçisine müjdeli haber Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu’ndan geldi. Başkan Eyyüpoğlu, pamuk ve hububat desteleme ödemelerinin referandum seçimi öncesi yapılacağını açıkladı. Buna göre tarımsal desteklemelerden faydalanan ve Faturasını kesen Pamuk ve hububat çiftçilerinin bir an önce İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine başvuruda bulunarak, faturalarını teslim etmeleri gerekiyor. Bir hafta içerisinde (20 Mart Pazartesi gününe kadar) Faturasını teslim eden çiftçiler 16 Nisan referandumu öncesi destekleme ödemelerine kavuşacak.

Başvurular 1 Hafta İçinde Yapılması Gerekli

Başkan Eyyüpoğlu açıklamasında şu bilgileri verdi; “Çiftçilerimizin ihtiyaçları ve girdi maliyetleri göz önünde bulundurularak, pamuk ve hububat destekleme ödemeleri 16 Nisan referandumu öncesi ödenecek. Bunun için çiftçilerimizin bir önce ürün faturalarını kesip bir hafta içerisinde (20 Mart Pazartesi günün kadar)  İl Ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine başvuru yaparak, faturalarını teslim etmesi gerekiyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik’in talimatı ile ivedi bir şekilde alınan başvurular değerlendirmeye alınıp sonuçlandırılacak. Çiftçilerimizin bu duyurumuzu göz önde bulundurup, bir önce başvurularını yapması çağrısında bulunuyorum. Çiftçilerimize bol bereketli günler diler desteklemelerin şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim.”

Pamuk ve hububat üreticisine müjde
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir