İstanbul güne kaza haberleriyle uyandı

İstanbul güne kaza haberleri ile uyandı. 4 farklı yerde meydana gelen kazalarda 2 kişi yaşamını yitirirken, birçok kişi ise yaralandı.

459 kez okundu.
İstanbul güne kaza haberleriyle uyandı

İstanbul, güne ölümlü kazalarla başladı. Gaziosmanpaşa'nın Merkez mahallesinde meydana gelen olayda servis minibüsü sürücüsü, yol kenarında bulunan 77 yaşındaki Ramiz Fındıklı'ya çarptı. Fındıklı olay yerinde yaşamını yitirdi. Servis sürücüsü gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TEM OTOYOLDA BİR KİŞİ ÖLDÜ

Tem Otoyolu Mahmutbey gişeleri çıkışından Edirne istikametine giden Muhammed Ayhan (25) yönetimindeki kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan kamyon içinde isimleri öğrenilemeyen 2 kişinin bulunduğu otomobili de önüne alarak park halindeki bir başka kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrası kamyon sürücüsü direksiyon başında sıkışırken, otomobilde bulunan biri kadın 2 kişi de yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaşamını yitirdiği belirlenen kamyon şoförü Ayhan’ı sıkıştığı yerden çıkardı. Ayhan’ın cenazesi, Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Otomobilde bulunan yaralılar ise ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırdı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

TRAMVAY SEFERLERİ AKSADI

Aksaray’da da bir halk otobüsü viyadük bölgesinde tramvay hattına girerek katener telini kopardı. Kaza nedeniyle seferler aksadı. Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Halk otobüsünün katener teline zarar vermesiyle T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki seferler, Bağcılar-Yusufpaşa ve Beyazıt-Kabataş arasında yapılmaktadır" denildi.

ÖĞRENCİ SERVİSİ KAZA YAPTI

Sultanbeyli Battalgazi mahallesinde de öğrenci servisi yan yoldan çıkan otomobile çarptı. Çarpma sonucu savrularak yan yatan serviste bulunan 3 öğrenci yaralandı. Hastaneye kaldırılan öğrencilerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

(mezopotamyaajansi.org)

İstanbul güne kaza haberleriyle uyandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi