Beyin Yakan Kulisler

Süleyman TURAN Yazdı: Beyin Yakan Kulisler

1038 kez okundu.
Beyin Yakan Kulisler

Gündem de yerel seçim olunca doğal olarak bizde gündemi ve kulisleri yazıyoruz.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte ve de ayrıca adayların belli olmasına ramak kalmışken siyasete ayar vermeye çalışan bazı kişiler tarafından yönetildiğini tahmin ettiğim hesaplar yine karışıklık çıkarmaya devam ediyor. Sosyal medyada paylaşımda şu şekilde yapılıyor. Kulislerden alınan bilgilere göre…

Başına Urfa yazıp sonuna şehir merkez köy kasaba gibi isimler koyan sonuna ise kendilerine göre özgün bir kelime koyan kişiler bugünlerde mesai yapmaya başladı. Kimi istiyorlarsa yani kimden menfaatleri varsa onun için klavye delikanlılığı yapıyorlar. Bunu nasıl mı yapıyorlar? Kulislerden alınan bilgilere göre. Sanırsınız Genel merkezlerde herkesin tanıdığı var. Aslında Urfa’nın 3’te 1’nin Ankara’ya gidegele tanıdığı olmuştur. Muhtar adayından, belediye meclis üyeliği adaylığına kadar herkesin bilgi aldığı birisi var.

Olsunlar da Bana Ne!

Yok, eski il başkanı adaylığı kesin gibi, yok mevcut belediye başkanı devam etsin, Bir ilçenin belediye başkanı olsun, abi olsun toparlayıcı olsun. Olsunları daha da çoğaltırız. Olsun ama kirlenmeden olsun. Onu bile beceremiyoruz. Mevcut belediye başkanı Nihat Çiftçi’nin ismi ön plandaydı. Genel merkez bekle demişti. O da bekliyordu. Nasıl mı bekliyordu. Ulaşım zirvesi yaparak bekliyordu. Ulaşımın dip yaptığı her yerde yolların kapalı olduğu trafikte keşmekeşliğin yaşandığı Urfa’da ulaşım zirvesinde konuşuyordu. Sonra eski bir il başkanının ismi ortaya atıldı bazıları tarafından mevcut belediye başkanını sevmeyen hemen o olsun diye paylaşmaya başladılar. Nihat Çiftçi’yi sevenler karşılık vermeye başladı. Halen devam ediyorlar.

Az kaldı

Ak Parti’de büyükşehir için belirlenen aday bugün yarın açıklanması bekleniliyor. Aday belli ama kim soruları soruluyor. Ben biliyorum. Ama söylemem nasıl mı biliyorum?. Aldığım kulis bilgilerine göre. Demek ki benim de tanıdığım varmış. Benim için o olmuş bu olmuş önemli değil. Diğer aday adayları içinde durum aynı. Genel Merkezin önünde durup selfie çeken herkesin şansı var bana göre.

Dua isteyen aday adayları

Aday adalık başvurusunu davullu zurnalı yapanlar mı dersin, aday adayı olduğu SMS mesajları ile vatandaşa ulaştıran mı dersin, konvoy ile şehir turu aday mı dersiniz. Bu adayların ortak noktası vatandaşlardan dua istiyorlar. Ben dua ediyorum şuan sizin için. İnşallah siz olmazsınız.

Nasreddin Hoca misali “Ya Tutarsa” diye seçimine göre ya milletvekili ya da Belediye Başkanlığına aday adayı olup, aday olamayınca Meclis Üyeliğine razı olan, misyonunu tamamlamış olanlardan bıktık.

Beyin Yakan Kulisler
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi