Başkan Adayı Baydilli Ev Toplantılarında Vatandaşla Buluşuyor

Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında ev toplantılarına katılarak vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Başkan Baydilli 31 Mart’a kadar gerekirse kapı kapı dolaşıp hedeflerini ve çalışmalarını anlatacaklarını belirtti.

725 kez okundu.
Başkan Adayı Baydilli Ev Toplantılarında Vatandaşla Buluşuyor

31 Mart seçimleri için Ak Parti’den Karaköprü Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan Başkan Baydilli akşamları ise ev toplantılarında vatandaşlarla buluşuyor.

Önceki gece Doğukent Mahallesinde Hartavi ailesine mensup Kemal Açar’ın düzenlediği ev toplantısına katılan Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli burada vatandaşlarla bir araya gelrek 31 Mart seçimlerinin önemini ve Karaköprü’de yapılan çalışmaları anlattı. Ev toplantısında Başkan Baydilli’nin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri de yer aldı. 

Ev toplantısında konuşan Başkan adayı ve mevcut Başkan Metin Baydilli, 3,5 yıldır Karaköprü’ye hizmet ettiklerini ve bunun meyvesi olarak tekrar aday gösterildiklerini belirterek bundan sonra daha fazla çalışmaları gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Baydilli, “Biz gerek merkezde gerekse 86 kırsal mahallemizde yaptığımız çalışmalar ve projelerle vatandaşımıza dokunduk ve hizmet etti. İlçemizde yaptığımız yollarımız, parklarımız, yaşam parkımız, bilim merkezimiz, okuma evlerimiz, müzemiz, çok amaçlı salonlarımız, semt sahalarımızla ilçemizin büyümesi ve gelişmesi için çalıştık. İnşallah 31 Mart’tan sonra da çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Çünkü ilçemiz her yıl önemli bir nüfus artışıyla büyüyor, bizim buna ayak uydurmamız için çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım” diye konuştu.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’daki yol arkadaşı olmaktan ve aynı hedefler doğrultusunda çalışmaktan mutlu olduklarını kaydederek, “Hepimizin ortak hedefi ülkemizi daha iyi yerlere getirmek, ekonomik kalkınmanın gerçekleşmesi, refah seviyesinin ve huzur ortamının artmasıdır” dedi.

Toplantının ardından Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Başkan Adayı Baydilli Ev Toplantılarında Vatandaşla Buluşuyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi