Ak Başkan Adayı Kuş Ev Toplantılarını Sürdürüyor

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına düzenlenen ev toplantılarıyla devam ediyor.

571 kez okundu.
Ak Başkan Adayı Kuş Ev Toplantılarını Sürdürüyor

Doğduğu mahalle olan Harrankapı’da Kendirci Mahallesinde Muhtar Ramazan Tumbul’un ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katılan AK Başkan Adayı Mehmet Kuş daha sonra ise Osmanlı Mahallesinde AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ebeleme’nin düzenlediği toplantıya katıldı ve seçim çalışmalarını aktardı.

KUŞ DOĞDUĞU MAHALLEDE TUMBUL AİLESİNE KONUK OLDU

Kendirci Mahalle Muhtarı Ramazan Tumbul’un düzenlediği toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğol ve Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde ile katılarak Eyyübiyelilere seçim çalışmalarını anlattı.

AK Başkan Adayı Kuş, “Doğmuş olduğum Harrankapı Mahallesinde Tumbul Ailesinin misafiri olduk. Allah razı olsun bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladılar, ağırlardılar ve bize 31 Mart seçimleri için destek vereceklerini söylediler. Bende başta Muhtarımız Ramazan Tumbul  ve ailesinin tüm fertlerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kendirci Mahalle Muhtarı ve Tumbul Ailesinin Kanaat önderlerinden Ramazan Tumbul ise yaptığı açıklamada AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’a destek verdiklerini söyledi.

Toplantının ardından Kendirci Mahalle Muhtarlığını ziyaret eden AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş muhtarlık önünde mahalle sakinlerine seslendi.

OSMANLI MAHALLESİNDE EV TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğol, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Kaymaz ve Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde ile birlikte Osmanlı Mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan AK Başkan Adayı Kuş, seçim çalışmalarını aktardı.

AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ebeleme’nin düzenlediği toplantıda Eyyübiye’de yapacağı çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan AK Başkan Adayı Kuş. “Ev sahipliğinden dolayı AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ebeleme’ye teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarımızı istişare ettik. Katılımcılardan seçimlerde destek istedik “dedi.

Toplantıya katılarak AK Başkan Adayı Kuş’a destek veren AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Kaymaz ise yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum. Mehmet Kuş’a gösterilen ilgi oldukça yüksek. İddia ediyorum Şanlıurfa’da en yüksek oyu Eyyübiye’de alacağız”

AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ebeleme davetlerini kırmayarak toplantılarına katılan AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’a ve beraberindekilere teşekkür etti.   

Ak Başkan Adayı Kuş Ev Toplantılarını Sürdürüyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi