Tatlı, MHK'da Büyük Başarı Gösterdi!

2016 yılında Türkiye Futbol Federasyonu Yusuf Namoğlu MHK yönetiminde yer Şanlıurfa'nın ilk ve tek eski Süper Lig hakemi Serdar TATLI görevinden istifa etti.

682 kez okundu.
Tatlı, MHK'da Büyük Başarı Gösterdi!

Süper Lig hakemliği yaptığı dönemde amatör küme maçları yöneten Muhittin Gürses ve Şahan Yılmaz'ı basamak basamak terfi ettirip Süper Lig yardımcı hakem olmalarını sağlayan Serdar Tatlı, göreve gelmeden önce Şanlıurfa hakemliği ve bölge hakemliği adete üvey evlat muamelesi görüyordu.

Şanlıurfa hakemliği ilk darbeyi 2015 yılında Kuddusi Müftüoğlu döneminde aldı. O dönemin MHK"sı tarafından Süper Lig yardımcı hakemi Mühittin Gürses,amatör kümeye düşürüldü. Serdar Tatlı, göreve gelmeden önce Şanlıurfa'da bir 1Lig yardımcı hakemi, 2 üçüncü lig yardımcı hakemi mevcuttu.

Yusuf Namoğlu'nun başkanlığında MHK'da üç yıl görev yapan Serdar Tatlı, Şanlıurfa'da iki 1.Lig yardımcı hakemi 1 B klasman hakemi, 1 B Klasman yardımcı hakemi, 1 C klasman hakemi, 3 C klasman yardımcı hakemi, 5 bölgesel hakem ve 6 bölgesel yardımcı hakemi kazandırdı...

Tatlı, ayrıca 2 olan klasman gözlemci sayısını 4'e bölgesel gözlemci sayısını ise 2'den 3'e çıkardı.

Serdar Tatlı Şanlıurfa’nın yansıra doğu bölgelerine de el atarak, yıllarca hakemi olmayan Bingöl, Mardin, Batman, Bitlis ve Van'da hakem ve yardımcı hakem alarak bölge hakemliğini adından söz ettiren bir noktaya getirdi...

Tatlı MHK'da Büyük Başarı Gösterdi!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir