Aksak “Olay Provokasyondur, Yalandır İftiradır”

Ak Parti Ceylanpınar Belediye başkan adayı Abdullah Aksak yakınları tarafından ilçe gençlik kolları başkanının dövüldüğünü yalanladı.

986 kez okundu.
Aksak “Olay Provokasyondur, Yalandır İftiradır”

Aksak yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi: “Ak parti Ceylanpınar ilçe gençlik kolları başkanı Abdülhadi dakak Ak Parti ilçe başkanlığında Abdullah Aksak’ın yeğenleri tarafından hastanelik edildiği iddialarının asılsız ve iftira olduğu belirtildi. Hastaneden darp raporu alan dakak şuan ilçe emniyet müdürlüğünde suç duyurusunda bulunuyor.

03 Mart 2019 Pazar günü ilçenin Gazi Caddesi’nde bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’mizde Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı’nın ilçeyi ziyareti esnasında binada AK Parti ailesi içinde yaşanan tatsız bir olaydan dolayı, tartışan gençlerin bir yemek organizasyonu ile AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak ve AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek’in girişimleri sonucu barıştırıldıkları bilinmektedir.

Darp veya yara izi olmayan yemekli program fotoğraflarla belgelenmiştir. Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı’nın Abdulhadi Dakak’ı huzuruna çağırdığında ‘Sözlü bir tartışma, kendi aramızda çözdük’ bilgisini de vermiştir.

İddialara göre; AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı  escort istanbul Abdulhadi Dakak’ın olaydan bir gün sonra kirli ellerin devreye girmesi ile beraber provakatörler aracılığıyla kendi isteğiyle darp edildiği ortaya çıkmıştır.

Olaydan bir gün sonra Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nde 04 Mart 2019 (Bugün) tarihli rapor alındıktan sonra kirli eller ve provakatörler ile beraber ilçede etnik köken üzerinden oy devşirmeye ve nemalanmaya çalışanlar yine yanıldıklarını anlayacaklar.

(Ruha Haber Ajansı RHA)

Olayla alakalı kamera kayıtları ve fotoğrafları kamuoyu ile paylaşmaya hazırız. Bu bağlamda halkı kin ve söylemler ile birbirine düşürmeye çalışan provakötörlerin, Yüce Türk Adaleti önünde hesap vermesi için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Dinimiz, dilimiz, rengimiz, cinsiyetimiz, ırkımız ve hatta siyasi görüşümüz ne olursa olsun, kardeşlik duygularıyla çıktığımız bu kutlu yolda, defalarca ve altını çizerek ayırım ve kirli siyaset yapmayacağımızı belirtmiştik ve belirtmeye de devam edeceğiz. Hiçbir zaman kirli siyasetin bir parçası olmadık ve olmayacağız.”ifadelerine yer verdi.

Aksak “Olay Provokasyondur Yalandır İftiradır”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefonla görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefonla görüştü
Bakan Tekin öğrencilerle birlikte Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçını izledi
Bakan Tekin öğrencilerle birlikte Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçını izledi