AK Vekil Açanal, AK adaylar için destek turunda

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülenden Açanal, 31 Mart Yerel seçim çalışmalarına katkıda bulunarak, il genelinde ziyaretlerini sürdürüyor.

1304 kez okundu.
AK Vekil Açanal, AK adaylar için destek turunda

Her gittiği bölgede ev, iş yeri, köy, STK’lerde 31 Mart seçimlerinin önemini anlatarak AK Partiye ve Belediye Başkan adaylarına dua ve destek istiyor.

 

Ailelerimizin emrindeyiz

AK Partiye destek olmak maksadıyla memleketi Şanlıurfa genelinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülenden Açanal, “Halkımızın evi olan Haliliye İlçe Başkanlığımızda ilçe Başkanımız Süleyman Aksu ve Haliliye Belediye Başkan adayımız Mehmet Canpolat ile birlikte hemşehrilerimizin taleplerini dinleyip çözümler üretmeye çalışıyoruz. ‪Dün akşam Hacı Bayram mahallemizdeki toplantıda AK davaya gönül vermiş coşkulu mahallelimizle bir araya geldik. Hakkâri Yüksekova’da sırtından vurularak kalleşçe şehit edilen Abdülkadir Oğuz’un ailesini de ziyaret ettik. Nefes aldığımız sürece, bu vatan için kanı toprağa karışan ailelerimizin emrindeyiz” dedi.

 

Ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz

AK Başkan adaylarına destek için ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülenden Açanal, “Sandık esaslı üye ziyaretleri kapsamında Çankaya mahallesinde ikamet eden üyemiz Emine Onkardeş ve komşularını ziyaret ettik. Uzun uzun sohbet ettik. 31 Mart seçimlerinin önemini anlattık. Neden AK Partiye oy vermeleri gerektiğini dilimiz döndüğünce anlattık. AK Partiye ve AK Partili Belediye Başkan adaylarımıza oy vermelerini istedik. Haliliye Büyük Senemmağara Kırsal mahallemizde de İldaş ailesinin düğün törenine katıldık” diye konuştu.

 

Çözümler üretmeye çalışıyoruz

“Günün sonunda Seçim Bürolarına giderek oradaki vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz, sorularını cevaplıyoruz, neler yapılabiliriz konusunda vatandaşımızın da fikirlerine açık olduğumuzu belirtiyor ve seçimde mutlaka AK Partiye oy vermeleri gerektiğini hatırlatıyoruz” diyen AK Vekil Açanal, “Halkımızın evi olan Haliliye İlçe Başkanlığımızda ilçe Başkanımız Süleyman Aksu ve Haliliye Belediye Başkan adayımız Mehmet Canpolat ile birlikte hemşehrilerimizin taleplerini dinleyip çözümler üretmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

AK Vekil Açanal AK adaylar için destek turunda
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özel: Biz bu seçimlerde, gençlere bu ülkede hayal kurmaları için bir teklif yaptık
Özel: Biz bu seçimlerde, gençlere bu ülkede hayal kurmaları için bir teklif yaptık
Özdağ: Zafer Partisi, Atatürk’e ihanet etmeyecek, edenleri affetmeyecek
Özdağ: Zafer Partisi, Atatürk’e ihanet etmeyecek, edenleri affetmeyecek