Aslan, çözüm için raporlar hazır

Seyrantepe’de esnafın sorunlarını dinleyen Essum Aslan, “Seyrantepe mahallemizde var olan sorunları tespit edip raporlarımızı hazırladık. Hep beraber çalışıp bunları çözeceğiz.” dedi.

854 kez okundu.
Aslan, çözüm için raporlar hazır

Saadet Partisi (SP) Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Seyrantepe’de esnafı ziyaret etti. Karaköprü’nün hızla büyüyen mahallesi olan Seyrantepe ‘de birçok sorunun olduğunu ve bu sorunların çözümlerinin hazır olduğunu belirten Essum Aslan, “Karaköprü’yü tanıyoruz ve biliyoruz. Bütün sorunlarını tespit ettik. Bu sorunların çözüme kavuşması için desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Yanlıştan dönmek için değiştirmek gerekiyor

Samimiyeti ve çalışkanlığıyla tanınan Karaköprü’nün adayı Essum Aslan, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Aslan, mahallelerin ve genel manada Karaköprü’nün sorunlarının çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuyor. Şanlıurfa’nın modern yüzü olan Karaköprü’nün çarpık kentleşmeye kurban edildiğini söyleyen Aslan, “Bu yanlıştan dönmek için değiştirmek gerekiyor.” diye konuştu.

Seyrantepe mahallesinin sorunlarını biliyoruz

Seyrantepe mahallesinde yaşanan sorunlar hakkında raporlar hazırlandığını belirten Aslan, “Biz Karaköprü’de var olan sorunları tespit edip ona göre bir yol haritası çizdik. Bu yol haritası olmadan yapılan işlerin hepsi yeni sorunlar getirir. Biz bu yüzden her şeyi plan ve proje dahilinde düzenli bir şekilde yoluna koyacağız. Seyrantepe mahallemizde var olan sorunları tespit edip raporlarımızı hazırladık. Hep beraber çalışıp bunları çözeceğiz.” şeklinde konuştu.

Aslan çözüm için raporlar hazır
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Kanadalı mevkidaşı Joly ile görüştü
Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Kanadalı mevkidaşı Joly ile görüştü
Biden: İran ya da Rusya'nın başarılı olmasına izin vermeyeceğiz
Biden: İran ya da Rusya'nın başarılı olmasına izin vermeyeceğiz