Demir Ve Ailesi Chp’den Ak Parti’ye Geçtiler

31 Mart yerel seçimlerine artık sayılı günler kala AK Parti’ye destekler çığ gibi büyüyor. CHP’den istifa eden Türkmen ailesine mensup Yusuf Demir ve yakınları AK Parti’ye geçtiler.

745 kez okundu.
Demir Ve Ailesi Chp’den Ak Parti’ye Geçtiler

Saadet Partisinden istifa ederek AK Parti kervanına katılan partiler arasına CHP’de eklendi. Cumhuriyet Halk Partisinden noter tasdikli istifa eden Yusuf Demir ve 500’e yakın seçmen yakını gerçek yuvaları AK Partiye katıldıklarını açıkladı.

DEMİR’İN AK ROZETİNİ BEYAZGÜL TAKTI

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’un ziyaret ederek tebrik ettiği Yusuf Demir ve ailesine AK Parti rozetini AK Başkan Adayı Av. Beyazgül taktı.

Türkmen ailesine mensup Yusuf Demir’in evinde düzenlenen toplantıya katılarak aile ile sohbet eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, partilerine gösterilen teveccühten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek Demir’e böylesi bir davranıştan dolayı teşekkür ettiler.

 

BEYAZGÜL: DEMİR AİLESİ GERÇEK YUVASINA DÖNDÜ

 

             Av. Beyazgül, “Bugün Türkmen ailesine mensup Yusuf Demir beyin evine misafir olduk. AK Partiye gösterilen destek her geçen gün artıyor. Yusuf Bey ve ailesi CHP’den istifa ederek gerçek yuvaları olan AK Partiye döndüler. Türkmen ailesine Yusuf Demir’in şahsında teşekkür ediyorum” dedi.

KUŞ: YUVAYA DÖNÜŞ BİZLERİ MUTLU ETMİŞTİR

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün ardından aileyi ziyaret eden AK Başkan Adayı Kuş ise Yusuf Demir ve ailesinin yuvaya dönmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Türkmen ailesine mensup Yusuf Demir ise CHP’den istifa ederek AK Partiye gerçek yuvalarına dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

 

 

 

 

 

Demir Ve Ailesi Chp’den Ak Parti’ye Geçtiler
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi