Gülender açanal’dan viranşehir adayı salih ekinci’ye destek;

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını il genelinde AK Parti adaylarına destek maksatlı sürdürüyor.

1442 kez okundu.
Gülender açanal’dan viranşehir adayı salih ekinci’ye destek;

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Vekil Açanal, AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci’yle birlikte gittikleri her yerde kendilerine ve AK Partiye gösterilen ilgiden dolayı 31 Mart akşamı AK Partinin zaferini ilan edeceklerini söyledi.

AK Partili Başkanlar sizlere hizmetkâr olmaya adaylar

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki seçim çalışmalarına Belediye Başkan adayımız Salih Ekinci ve AK Parti ilçe Teşkilatıyla birlikte Viranşehir’de devam ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, “Viranşehir’in Bahçelievler mahallemizde düzenlenen ev toplantısında kadınlarımızla buluştuk.Yerel seçimlerin önemini ve ülkemiz ve özellikle Şanlıurfa’mız üzerinde oynanan oyunları anlattık. Geleceğimiz için mutlaka Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a inanarak, destek olarak iktidar partisine, yani AK Partiye ve adaylarına oy vermeliyiz. İlçeye hizmet iktidarla geliyor. Bunu en iyi sizler bilirsiniz. Diğer partili Başkanlar zamanında yapılanlarla iktidar tarafından atanan kayyum Başkanların yaptıkları arasındaki farkı düşünürseniz, AK Partili Başkanlarla çok daha fazla hizmet geleceğine inanırsınız. AK Partili Başkanlar sizlere hizmetkâr olmaya adaylar. Sizler hizmetin en iyisine layıksınız” diyerek dua etmelerini ve destek olmalarını istedi. 

SODES Becerikli Kadın Kültür Merkezinde kadınlarımızla buluştuk

Ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten AK Vekil Ecz. Açanal, “Viranşehir Belediye Başkan aday adayı Mehmet Baki Kurt'u ziyaret edip, 31 Mart seçimleri için desteklerini istedik. Yine Viranşehir Belediye Başkan adayımız Salih Ekinci ve teşkilatımızla birlikte Viranşehir SODES Becerikli Kadın Kültür Merkezinde kadınlarımızla buluştuk. Her gittiğimiz yerde olduğu gibi burada da Belediye başkan adayımız Salih Ekinci’ye ve AK Partiye destek olmalarını istedik.

Demirkolların tirit programında hemşehrilerimizle buluştuk

Şanlıurfa’ya dönen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, “İşadamı Necati Demirkol'un düzenlediği tirit programına katılıp hemşehrilerimizle buluştuk.Demirkol Ailesine destekleri için teşekkür ederim” diyerek akşamı da Kanal Urfa ekranlarında yerel seçimlerin önemini anlatarak partisine destek olunması çağrısında bulundu.

AK Vekillere teşekkür

Desteklerinden dolayı Milletvekillerine teşekkür eden AK Parti Viranşehir belediye başkan adayı Salih Ekinci, “2 günden beri ilçemizde bizlere destek olmak maksadıyla ziyaretlerini sürdüren TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal ve Viranşehirli hemşehrimiz AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı’ya teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni, değerli hemşehrilerimizin desteğiyle 31 Mart akşamı seçim zaferimizi ilan ederiz inşaallah” dedi.

Gülender açanal’dan viranşehir adayı salih ekinci’ye destek;
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Cameron: İran, İsrail'in güvenliğini tehdit etmek için insansız hava araçları kullanıyor
Cameron: İran, İsrail'in güvenliğini tehdit etmek için insansız hava araçları kullanıyor
Memleket Partisi kurultaya gidiyor
Memleket Partisi kurultaya gidiyor