Vali ve Emniyet Müdürü Trafik Denetiminde

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Ramazan Bayramı tatili süresince sıkı şekilde uygulanacak trafik denetlemelerine katıldı.

731 kez okundu.
Vali  ve Emniyet Müdürü Trafik Denetiminde

Vali  ve Emniyet Müdürü Trafik Denetiminde

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerindeki trafik uygulama noktasında çalışma yapan ekipleri denetleyen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, trafik denetlemelerini bizzat yaparak vatandaşları kurallara uymaları konusunda uyardı.

İçişleri Bakanlığı tarafından Ramazan bayramı öncesi ve sonrasında karayollarında yoğunlaşacak trafik akışı dikkate alınarak tedbirlerin sıkılaştırıldığını hatırlatan Vali Erin, denetimlere zaman zaman kendilerinin de katılacağını ifade etti.

Yol denetimlerinde emniyet kemeri takmayan vatandaşları ve sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyaran Vali Erin, “Trafikte hatanın geri dönüşü yok. Bayram sevincine gölge düşürmeye, hem kendimizin hem de başkalarının hayatını tehlikeye düşürmeye hakkımız yok. Bayram tatili süresince yollarda olacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına son derece titizlikle riayet etmelerini diliyor, sağlık ve huzur dolu bir bayram diliyorum” dedi.

Ayrıca İçişleri Bakanlığı tarafından bu bayram uygulamaya konan “Dikkat Sizden Notlar Bizden” sloganlı kampanya ile verilen görevleri yerine getirerek trafik karnelerini dolduran 100 ilköğretim öğrencisine bisiklet hediye edilecek. Kampanya ile ilgili bilgiye, www.trafik.gov.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Vali ve Emniyet Müdürü Trafik Denetiminde
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi