ŞUSKİ, Ceylanpınar'daki Alt Yapı İhtiyaçlarını Tespit Ediyor

ŞUSKİ Genel Müdürü M. Emin Özçınar, Ceylanpınar ilçesinde teknik ekiple birlikte içme suyu ve kanalizasyon ihtiyacı duyulan bölgelerde inceleme yaptı.

641 kez okundu.
 ŞUSKİ, Ceylanpınar'daki Alt Yapı İhtiyaçlarını Tespit Ediyor

Şanlıurfa’nın tümünde alt yapı çalışmalarını aralıksız ve eşit sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Ceylanpınar ilçesindeki alt yapı eksikliklerini yerinde tespit etmek için ilçedeki muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarla tek tek görüşülerek gerekli planlama ve çalışma için teknik ekipler hazırlıklarını belirlediler.

ŞUSKİ Genel Müdürü M. Emin Özçınar’ın bizzat kendi koordinesinde yapılan görüşmeler ve tespit çalışması ile hem merkezde hem de kırsal mahallelerde vatandaşların ihtiyacı talebi dinlenerek gerekli iş ve işlemler yapılması için talimat verdi.

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü olarak yeni dönemde bu talepler ve istekler doğrultusunda çalışma ve hizmetlerin aksamaması için aralıksız olarak alt yapı ihtiyaçları giderilecektir.

Yapılan tespitlerde Ceylanpınar ilçesinde içme suyunun yeterli olduğu ama suyun yönetimsel anlamda (dağıtımı) olan eksikliklerin kısa sürede yeni içme suyu hatları ve düzenlemelerle çözüme kavuşacağı belirtildi.

Gün boyunca ilçedeki mahalleleri, esnafları vatandaşları dinleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün selamlarını ileten ŞUSKİ Genel Müdürü M. Emin Özçınar, ilçe temaslarında Ceylanpınar İlçe Belediye Başkanı Abdullah Aksak ile makamında görüştükten sonra teknik ekibinde hazır bulunduğu merkez mahalle muhtarları ile toplantı gerçekleştirdi. Genel Müdür Özçınar, ziyaretleri kapsamında yaptığı açıklamada, “Ceylanpınar ilçemizdeki içme suyu ve kanalizasyon problemlerini çözmeyi hedefliyoruz. Bizim sahada yaptığımız incelemelerde 6 adet içme suyu kuyusu ve 2 adet içme suyu deposundan su verilmektedir. Yaptığımız tespitlerde maalesef vatandaşlarımızdan hassaten ricamız içme suyu olarak kullanılan sularımızı tarımsal amaçlı sulamada kullanılmamasını önemle rica ediyoruz. Ekiplerimiz sürekli sahada olacaklar usulüne uygun kullanılmayan sularla ilgili işlemler yapılacaktır. En kısa sürede eksikleri çözeceğiz” dedi.

ŞUSKİ Ceylanpınar'daki Alt Yapı İhtiyaçlarını Tespit Ediyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi