Birecik Doğal Gaza Kavuştu

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi, düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünün kutlandığı gün, doğal gaza kavuşmanın sevincini de yaşadı.

764 kez okundu.
Birecik Doğal Gaza Kavuştu

Türkiye’nin dört bir yanındaki 27 il, 180 ilçe ve beldede kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerini 2002 yılından bu yana sürdüren Aksa Doğalgaz bir ilçeye daha doğal gaz arzı sağladı. Aksa Şanlıurfa Doğalgaz’ın 66 milyon TL değerindeki yatırım bütçesi kapsamında yer alan Birecik, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümünde doğal gaza kavuştu.

Bir buçuk yıl gibi kısa bir süre içerisinde; bir adet şehir giriş istasyonu, iki adet bölge regülatörü,
7 bin metre çelik şebeke, 37 bin metre polietilen şebeke ve 630 adet servis kutusu imalatı gerçekleştirilerek doğal gaz arzı sağlanan Birecik ilçesinde yaşayan vatandaşlar, dönüşüm işlemlerini tamamlayarak konforlu, temiz ekonomik doğal gaz kullanmaya hemen başlayabilirler. Aksa Şanlıurfa Doğalgaz Dağıtım Şirket Müdürü Muhammet Nezih Ural “Birecik ilçesinin bir asır önce düşman işgalinden kurtuluşunu kutladığımız bugün ilçede yaşan vatandaşlarımızı doğal gaz konforuyla tanıştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımız doğal gaz dönüşüm ve abonelik işlemlerini gerçekleştirerek doğal gazı ister sadece mutfakta pişirme ve banyoda sıcak su amaçlı; ister ısınma da dahil olmak üzere tüm evlerinde güvenle ve konforla kullanabilirler. Doğal gaz sayesinde Birecikliler bu kışı sıcacık ve konforlu geçirebilecek” şeklinde konuştu.

Birecik Doğal Gaza Kavuştu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi