HRÜ’de Formasyon Sonuçları Açıklandı

Harran Üniversitesi’nde 2019-2020 Bahar dönemi pedagojik formasyon eğitimi sertifika programı kesin ve yedek kayıt hakkı kazananların isimleri belli oldu.

769 kez okundu.
HRÜ’de Formasyon Sonuçları Açıklandı

NOT: Kesin kayıtlar 4-8 Kasım (Mesai bitimine kadar) tarihlerinde aşağıda yer alan belgelerle birlikte Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Biriminde yapılacaktır. 15 Kasım Cuma günü Kamu Yönetimi bölümü için yedekten kayıt hakkı kazananlar açıklanacaktır. Yedekten kayıt hakkı kazananlar için kesin kayıt tarihleri 18-22 Kasım arasında olacaktır.

ÖNEMLİ NOT:Kesin ve yedek kayıtlar bittikten sonra 25 Kasım Pazartesi günü ise, Pedagojik Formasyon usul ve esaslarına göre öğretmenlik uygulaması dersinden muaf olabilecek durumda olan ve aşağıdaki şartları şağlayan kişiler için Pedagojik Formasyon web sayfasından ek bir duyuru yapılacaktır.
Şartlar:
1-MEB Talim ve Terbiye Kurulu 9 Sayılı Çizelgede öğretmenliğe esas oluşturacak herhangi bir bölümden mezun olan
MEB Talim ve Terbiye Kurulu 9 Sayılı Çizelge için tıklayınız.
2-" Harran Üniversitesi 3. ve 4. sınıf öğrencileri" veya "Harran Üniversitesi ve Diğer Üniversite Mezunları" veya "Açık/Uzaktan öğretim/İLİTAM 4.sınıf öğrencileri ve Mezunları" başvurabilecektir.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
1 Onaylı lisans not transkript belgesi (Online başvuru sistemine girilen not ortalaması ile aynı olmalıdır.
Aksi taktirde kesin kayıt yapılmaz)
2 Mezunlar için onaylı mezuniyet belgesi (İlgili Üniversitece ya da noterce onaylanmış olmalıdır).
3 2019-2020 eğitim öğretim yılında Harran Üniversitesi ve Uzaktan Eğitim/Açıköğretim/İlitam  okuyan öğrenciler için onaylı öğrenci belgesi.
4 Kimlik Fotokopisi.
5 2 adet Fotoğraf.
6 Taahhütname (Kesin kayıt esnasında formasyon biriminden temin edilecektir)
7 Hafta içi-Hafta sonu ders tercih dilekçesi

ÖNEMLİ UYARILAR:

1-Kesin kayıt hakkı kazananlar yukarıda yer alan belgeler ile birlikte Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Biriminde belirtilen tarih aralığında kesin kayıt yapabilirler. Kesin kayıt için şu an herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yoktur. Formasyon ilk taksit ödemesi 13-20 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu tarih öncesi ödeme ile ilgili bilgiler tekrardan sitede duyurulacaktır.

2- Hafta içi-Hafta sonu ders tercih dilekçesini kendiniz çıktı alıp ve doldurup getirmeniz gerekmektedir. Formasyon biriminde çıktı alınmayacaktır.

3- Kesin kayıt esnasında yapılan belge kontrolünde, online başvuruda belirttiğiniz bilgilerle belgelerinizdeki bilgilerde tutarsızlık var ise kesin kaydınız yapılmayacaktır. Ayrıca belge kontrolünde, başvuru şartlarını sağlamadan online başvuru yaptığınız anlaşıldığında kesin kaydınız yapılmayacaktır.

4-Öğretmenlik Uygulaması  Şanlıurfa ilinde (ilçelerde dahil olmak üzere) yapılacaktır. Uygulama öğretmeni ihtiyacı olduğunda ilçelere de öğretmenlik uygulaması için öğrenci gönderilir.

5- Bundan böyle tüm duyurular (ödeme, ders programı, sınav programı, muafiyet vb.) Pedagojik Formasyon Eğitimi sayfasında yapılacaktır. Lütfen sitedeki duyuruları takip ediniz.

Bu linke tıklayarak detaylı bilgi öğrenebilirsiniz:http://formasyon.harran.edu.tr/tr/ haber/13017/2019-2020-bahar-donemi-pedagojik-formasyon-egitimi-sertifika-programina-kesin-ve-yedek-kayit-hakki-kazananlar/?fbclid=IwAR1NDrzwymVKzwTfxtlt8lI1uyS-m_kruROaMFMflvh4cRsFG-bYsaYnIZ8

HRÜ’de Formasyon Sonuçları Açıklandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi