Başkan Çakar’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Mardin-Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

977 kez okundu.
Başkan Çakar’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Başkanı Menduh Çakar, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi, ‘’Bizler, kalemi kılıçtan üstün gören bir medeniyetin mensupları olarak, tarihinin her döneminde eğitime, öğrenmeye ve bilgiye büyük önem vermiş ve en büyük saygıyı öğretmene göstermiş bir toplumuz. 

Çakar, Evrensel değerlere ulaşmamızı sağlayan, yaşama dair bilgi, beceri ve davranışları kazandıran, yerine göre bir baba, anne, kardeş, abla, abi veya arkadaş olan öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü burukta olsa yürekten kutluyoruz.

Ülkemizin kurtuluşunda ve bu günlere gelmesinde isimsiz kahramanlar olarak çok önemli görevler ifa eden öğretmenlerimize çok şey borçluyuz.

Şu anda binlerce öğretmen işinden ihraç edilmiş ya da tutuklu ya da mağdur bu insanların bir an önce işlerine görevlerine geri geleceklerine inancımı koruyorum Adalettin Hukukun işliyeceğine inanıyoruz.
Binlerce öğretmende açıkta atanma bekliyor iş istiyor ekonomi sıkıntısı de buna ekleyince vahim bir tablo ortaya çıkıyor.
Öğretmenlerimizi Çocuklarımıza daha sağlıklı ve daha iyi bakması için bu eğitimcileri rahat bırakmak onlara sorun yaşatmamak onları mağdur etmemek için gereken hasasiyetin gösterilmesi gerekir.
Baş tacı bu ekol insanlara sahip çıkmalıyız onların hakkını savunmalıyız onların sıkıntılarını mağduriyetlerini paylaşmaliyız
Geleceğimizin teminatı körpe dimağlar, öğretmenlik mesleğinin kutsal tezgâhında yoğrulur, şekillenir.
. Öğretmenlerimizin maddi ve manevi açıdan mutlu, huzurlu ve güven içinde olması, daha müreffeh bir Türkiye’nin en güçlü işaretleridir Tüm emekçi baş tacı saygı değer öğretmenlere selam saygılarımı sunuyorum Menduh Çakar Mardin-Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı.
Kızıltepe Gündem Gazetesi Editörü
Gazeteci Eleştirmen Siyasi Analist

Başkan Çakar’dan Öğretmenler Günü Mesajı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefonla görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefonla görüştü
Bakan Tekin öğrencilerle birlikte Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçını izledi
Bakan Tekin öğrencilerle birlikte Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçını izledi