Urfa'da Sel Uyarısı Verildi.. ŞUSKİ Teyakkuza Geçti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki şiddetli yağış uyarıları sonrası alarm konumuna geçerek, muhtemel sorunlara anında müdahale için teyakkuza geçti. Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ ekipleri, 24 saat boyunca sahada olacak.

707 kez okundu.
Urfa'da Sel Uyarısı Verildi.. ŞUSKİ Teyakkuza Geçti

Şanlıurfa büyükşehir belediyesi kent genelinde kuvvetli yağış nedeniyle olası sel, taşkın ve su baskınları nedeniyle vatandaşları uyardı.

Büyükşehir belediyesi yaptığı açıklamada şunları kaydetti:"Meteoroloji15. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezinden alınan bilgiler doğrultusunda 05.12.2019 Perşembe(bugün) sabah saat 06.00’dan itibaren başlayan kuvvetli yağışın 06.12.2019 Cuma saat 12.00 kadar sürmesi beklenmektedir.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Çağrı merkezine düşen talepler neticesinde yağıştan etkilenen 13 ilçemize ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz, Fen İşleri Daire Başkanlığımız, İtfaiye Daire Başkanlığımız ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımızca tüm ekiplerimiz teyakkuz halinde sahada olmak kaydıyla müdahale etmektedir. Metrekareye 25kg-60 kg arası düşmesi beklenen Kuvvetli yağışın etkin bir şekilde devam etmesi durumunu göz ardı etmemek kaydıyla Şanlıurfalı tüm hemşerilerimizi sel, taşkın ve su baskınlarına karşı duyarlı ve dikkatli olmaları önemle arz olunur. Her konuda olduğu gibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz tüm ekiplerince sahada 24 saat esaslı görevini yürütmektedir. Kamuoyunun bilgilerine arz olunur."

ÖNEMLİ UYARI

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezinden alınan bilgiler doğrultusunda 05.12.2019 Perşembe(bugün) sabah saat 06.00’dan itibaren başlayan kuvvetli yağışın 06.12.2019 Cuma saat 12.00 kadar sürmesi beklenmektedir.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Çağrı merkezine düşen talepler neticesinde yağıştan etkilenen 13 ilçemize ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz, Fen İşleri Daire Başkanlığımız, İtfaiye Daire Başkanlığımız ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımızca tüm ekiplerimiz teyakkuz halinde sahada olmak kaydıyla müdahale etmektedir. Metrekareye 25kg-60 kg arası düşmesi beklenen Kuvvetli yağışın etkin bir şekilde devam etmesi durumunu göz ardı etmemek kaydıyla Şanlıurfalı tüm hemşerilerimizi sel, taşkın ve su baskınlarına karşı duyarlı ve dikkatli olmaları önemle arz olunur. Her konuda olduğu gibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz tüm ekiplerince sahada 24 saat esaslı görevini yürütmektedir.

Kamuoyunun bilgilerine arz olunur.

 

Şanlıurfa'da Sel Uyarısı Verildi.. ŞUSKİ Teyakkuza Geçti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi