Urfa İl Sağlık Müdürlüğü’ne atama

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’ne yeni atama yapıldı. Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Necmi Eşiyok Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne atandı.

868 kez okundu.
Urfa İl Sağlık Müdürlüğü’ne atama

Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Necmi Eşiyok, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne Personel İşleri Daire Başkanlığı’na atandı. Yeni atanan Doktor Necmi Eşiyok, sosyal medya hesabından ataması ile ilgili paylaşımda bulundu.

Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Necmi Eşiyok’un paylaşımı şu şekilde:

Akparti Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK üyesi Av. İbrahim Halil Yıldız beyefendi ve kıymetli hocam, değerli dostum İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. M. Emre Erkuş beyefendi  Suruç Devlet Hastanesi Başhekimliğini yapmamı istediklerinde, doğup büyüdüğüm topraklara hizmet edebilmenin bilinci/sorumluluğu ve "Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi." veciz sözleri ile anlam bulan hekimlik mesleğimi Suruç'umuzun güzide hastanesinde icra edecek olmanın heyacanı ile 2019 yılının Şubat ayında göreve başlamıştım.
Emanet bildim.

Emanetin ağırlığını ve kıymetini bilerek aşkla ve şevkle çalıştım. Çok güzel tecrübelerim oldu. Gayretlerimin takdirini her zaman iki önemli merciiden bekledim. Biri yüce yaratıcımız Allah, diğeri de siz kıymetli Suruç halkıydı. Takdiri sahiplerine bırakarak yazıma devam edeceğim. Bazen öğrendim, bazen öğrettim ancak hiçbir zaman küçümsemedim, önemsizleştirmedim. Hastanemizin en ufak meselesi bile benim için hayati bir öneme sahipti. Şimdi yeni bir emaneti almak üzere bu güzel beldeden ayrılıyorum. Ben her zaman halka hizmet etmenin Hakk’a hizmet etmek olduğu bilinciyle Suruç halkının hizmetinde olacağım. Burada edindiğim tecrübelerle Şanlıurfa’mıza hizmet etmek için Personel Hizmetleri Başkanlığına geçiyorum.

Her ne kadar sürçü lisan ettiysek affola...

Bu görev süresi içerisinde bana gösterdikleri destek için değerli Milletvekilimiz Sayın Av.İbrahim Halil Yıldız’a, Kaymakamımız/Belediye Başkanımız Sayın Kenan Aktaş’a, İl Sağlık Müdürümüz kıymetli hocam Doç. Dr.M. Emre erkuş’a ve hastanemizde çalışan tüm mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.”

Urfa İl Sağlık Müdürlüğü’ne atama
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi