Şarkılarım Hafızalara Kazınacak-(VİDEO)

Beyaz isimli single çalışmasıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan genç şarkıcı Derviş İpek hayranlarına ve müzik severlere mesaj gönderdi: “Hit olacak şarkılarımın hepsi hazır. 5 şarkılık maxisingle planlamamız bitmek üzere. Ağustos ayında bomba gibi şarkılarımı sizlerle buluşturmak için sabırsızlanıyorum.”

1088 kez okundu.
Şarkılarım Hafızalara Kazınacak-(VİDEO)

17 Aralık 1991’de İskenderun’da doğan ve 2 yaşından itibaren ailesiyle birlikte Almanya Hannover’e yerleşen Derviş İpek, Avrupa’da aldığı eğitimin yanı sıra Türkçe dışında Almanca, İngilizce ve Arapçayı üst düzeyde konuşuyor.

2014’te Almanya Lüneburg’ta düzenlenen güzellik yarışmasında eyalet güzeli seçilen Derviş İpek, o yıllardan itibaren adını duyurmaya başladı. Birçok ünlü markayla bu süreçte çalışmaya başlayan İpek, sosyal medyada özellikle de Instagram’da büyük bir hayran kitlesine sahip.

Haftanın 5 günü spor yapan ve beslenmesine çok dikkat eden Derviş İpek,“Müzik yapmak ve şarkı söylemek benim içimde hep vardı.Müziğe olan tutkum küçük yaşlarda başladı. Müzik hem kendimi hemde  duygularımı daha iyi ifade etmeme yardımcı oluyor. Aynı zamanda bu durum müzikteki yaratıcılığımı da geliştirmemi sağlıyor. Uzun bir süredir aldığım gitar derslerimin de müziğime katkı sağlayacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Geçtiğimiz aylarda‘Beyaz’ isimli ilk single çalışmasınıpop ve akustik şeklinde müzik severlerle buluşturan Derviş İpek’in bu eserinin söz ve müziği Emre Kaya’ya ait, aranje ve düzenlemelerini ise Esad Fidan gerçekleştirdi.

MÜZİK HAYATIMIN AYRILMAZ BİR PARÇASI

Müziğin kendisi için hayatının ayrılmaz bir parçası olduğunu ifade eden Derviş İpek hayranlarına ise mesaj göndermeyi unutmadı. Her geçen gün birçok alanda teklifler aldığını gizlemeyen ve kitlesinin günden güne katlandığını ifade eden İpek, “Hit olacak şarkılarımın hepsi hazır, beni en iyi şekilde sunacak görüşmelerimiz sürüyor. 5 şarkılık maxisingleplanlamamızı yapıyoruz. Ağustos ayında eserlerimi hayranlarımla ve müzik severlerle buluşturmayı planlıyorum.” diye konuştu.

Şuanda elinde birçok söz ve müziği kendisine ait olan eserler olduğunu ancak temkinli hareket etmek istediğini ifade eden Derviş İpek, “Şarkı seçimlerimi ekibimle birlikte büyük bir titizlikle gerçekleştiriyorum. Müzik dünyasını sallayacak albümüm çok yakında geliyor.” açıklamasında bulundu.

En büyük hayalinin müzik anlamında istediği noktaya ulaşmak olduğuna değinen Derviş İpek, “Üretmiş olduğum şarkılarımın hafızalara kazınmasını ve akıllarda kalmasını sağlamak istiyorum. İsmimi marka haline getirmek istiyorum.” dedi.Birçok farklı tarzda şarkı söyleyebildiğinin altını çizen Derviş İpek, asıl alanının ise Türkçe pop müzik olduğunu belirtti.İpek ayrıca bir sonraki projesinde slow parçalarında yer alacağını açıkladı.

 

 

 

 

Şarkılarım Hafızalara Kazınacak
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi