BAŞKAN EKİNCİ, VATANDAŞ VE ESNAFI DİNLEDİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin olarak gerçekleştirdiği esnaf gezisinde bu sabah ziyaretini yenilerek esnafın yanı sıra yolda karşılaştığı birçok vatandaşında sorun ve taleplerini dinledi.

5401 kez okundu.
BAŞKAN EKİNCİ, VATANDAŞ VE ESNAFI DİNLEDİ

Sık sık gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde bu sabah erken saatlerde mesaisine başlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye ilçesinin başlangıç noktası olan Karakoyun bölgesinde geziye başladı. Kapaklı Pasajı önü, Sarayönü Caddesi, Yıldız Meydanı, Haşimiye ve tarihi çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Ekinci, ziyaretine başladığı noktadan son noktaya kadar vatandaşların da sorunlarını dinledi. Çok sayıda vatandaşın sorun ve taleplerini dinledikten sonra esnafla kucaklaşan Başkan Ekinci, kendisine gelen talepleri birim amirlerine ileterek giderilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Yaklaşık 2 saat süren gezi sonrası açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “ Esnaflarımıza hayırlı işler dilemek, onların taleplerini dinlemek için bugün buradayız. Gelen talepleri ilgili birimdeki arkadaşlara iletiyoruz. Esnaflarımızın yerinde bizlerde ilgili birimleri aradık. İlgili birimler de bizlere dönüşler yaptılar. Dolayısıyla burada gerek birimlerimizin hızlı bir şekilde taleplerini yerine getirmek, gerek halkın taleplerine cevap verilmesinden dolayı bizleri mutlu ediyor. Amacımız burada kendi alanlarımızla ilgili işleri olabildiğince hızlı bir şekilde yerine getirmek. Bu konuda ekiplerimz gerek zabıta olsun gerekse de diğer ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Tüm bunları yaparken de hakkaniyet ölçülerinde yapıyoruz. Bu konuda esnafımızda bizlere yardımcı oluyor. “  dedi.

Haber Abdulbaki turan 

BAŞKAN EKİNCİ VATANDAŞ VE ESNAFI DİNLEDİ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi