AK Vekil Özcan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi yıldönümü mesajı

AK Vekil Özcan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi yıldönümü mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. AK Vekil Doç. Dr. Özcan mesajında; Çanakkale’nin, dilleri ve renkleri farklı ama davaları aynı olan bir milletin omuz omuza verdiği mücadelenin adı olduğunu söyledi.

SİYASET - 2019-03-18 16:26:30 Bu içerik 1599 kez okundu.

Çanakkale; yüreği vatan aşkıyla çarpanların,

hayasızca bir işgale gövdesini siper ettiği yerdir

TBMM İdare Amiri Doç. Dr. Halil Özcan  istanbul escort bayan mesajında; “Tarihin akışını değiştiren nice şanlı zaferler vardır ve Çanakkale Zaferi de bunlardan biridir. Çanakkale; yüreği sarsılmaz imanla ve vatan aşkıyla çarpanların, hayâsızca bir işgale gövdesini siper ettiği yerdir. Çanakkale; Mehmetçiğimizin, ‘ölürsem şehit, kalırsam gazi’ parolasıyla istiklali ve istikbali uğruna toprağa düştüğü yerdir. Çanakkale; Anadolu’nun her köşesinden, Şam’dan, Bağdat’tan, Rumeli’den,  Bosna’dan kopup gelmiş, dilleri ve renkleri farklı ama davaları aynı olan bir milletin omuz omuza verdiği mücadelenin adıdır. Çanakkale; kadınıyla, erkeğiyle ecdadımızın taşıdığı bir sancak, her karışında o aziz ruhu barındıran bir topraktır. Çanakkale; ‘gevşeklik göstermeyin, üzülmeyin; eğer inanmışsanız şüphesiz en üstün olan sizsiniz’ müjdesinin tecelli ettiği yerdir” dedi.

Zaferlerimizi unutmayalım, unutturmayalım

“Birlik, beraberlik ve kardeşliğimize kastedenler, dün olduğu gibi bugün de hiçbir vicdani ve ahlâkî değer tanımadan milletimizin üzerine gelmektedir” diyen TBMM İdare Amiri AK Vekil Özcan, “Terör örgütleri ve zulüm çeteleri, aziz milletimizin huzurunu, birliğini ve dirliğini bozmaya çalışmaktadır. Ancak, aramıza fitne tohumları ekmeye, irademizi ve basiretimizi zayıflatmaya uğraşanların sonu hüsran olacaktır. İmanımızdan aldığımız güç ve tarihimizden aldığımız ilhamla bizler bugün de barışı, huzuru, kardeşliği ve adaleti tesis etmek için mücadele etmekteyiz. Tarihimizi, kültürümüzü, değerlerimizi, bizi biz yapan ve bugünlere getiren zaferlerimizi unutmayalım, unutturmayalım. Çanakkale’yi geçilmez kılan ruhu ve şüheda fışkıran toprağımızın izzetini evlatlarımıza öğreterek ecdadımızın emanetine sahip çıkalım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta dile getirdiği gibi, ‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan ve Tek Devlet’ şiarıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü geleceğini hep birlikte inşa edelim. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi’nin 104. yılında aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor; dinimiz, mukaddesatımız, vatanımız ve milletimiz için can veren bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

DİĞER HABERLER
sanalbasin.com üyesidir