Al Sani, Arap dışişleri bakanları ve ABD dışişleri bakanı ile toplantı yaptı

KAHİRE- 22.03.2024 - HİBYA - Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Katar Devleti, Mısır Arap Cumhuriyeti, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün Haşimi Krallığı ve Filistin Devleti'nin Dışişleri Bakanlarının Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldiği bir toplantıya katıldı.

Özel Haber - 22-03-2024 01:30

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Katar Devleti, Mısır Arap Cumhuriyeti, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün Haşimi Krallığı ve Filistin Devleti'nin Dışişleri Bakanlarının Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldiği bir toplantıya katıldı.

Toplantıda, bölgedeki son gelişmeler, hemen ateşkes çağrısında bulunan Arap pozisyonunun onayı ve Gazze Şeridi'ne sürdürülebilir insani yardım erişim ele alındı.

Hibya Haber Ajansı

Günün Diğer Haberleri