CHP’li Tanal’den Enerji Bakanlığı önünde oturma eylemi

ANKARA – CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa ve Mardin’de sık sık yaşanan elektrik kesintilerine dikkati çekmek için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde oturma eylemi başlattı.

SİYASET - 27-04-2024 00:09

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Urfa ve Mardin’de yaşanan elektrik kesintilerine dikkati çekmek için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı binası önünde oturma eylemi başlattı. 
 
Çankaya Türkocağı Caddesi üzerinde yer alan binanın önüne sabah saatlerine kadar oturma eylemi yapacağını açıklayan Tanal, eyleme dair sanal medya hesabından bir video mesaj yayınladı. Tanal, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı resmi hesabını etiketleyerek “Enerji bir insan hakkıdır; hiç kimse bu haktan mahrum bırakılamaz. Şanlıurfa ve Mardin’deki elektrik kesintileri vatandaşlarımız mağdur etmektedir. Sabaha kadar bakanlık önünde oturma eylemine başladım” mesajı paylaştı. Tanal paylaştığı videoda ise “Bir çok şikayet aldım. Enerji bir insan hakkıdır ve kimse bu haktan mahrum bırakılmaz. Bu mağduriyete dikkati çekmek için sandalyemi bakanlık binası önüne koydum ve sabaha kadar burada bekleyeceğim” dedi.  (MA)

 

https://x.com/MTanal/status/1783939285990637898

Günün Diğer Haberleri