Albanese: 2,6 milyon Avustralyalının maaşına 1 Temmuz'dan itibaren zam yapılacak

Canberra, 3 Haziran (Hibya) - Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, 2,6 milyon Avustralyalının maaşına 1 Temmuz'dan itibaren zam yapılacağını açıkladı.

Özel Haber - 03-06-2024 11:00

Avustralya Başbakanı Albanese, 2,6 milyon Avustralyalının maaşına 1 Temmuz'dan itibaren zam yapılacağını açıkladı.

Avustralya'nın en düşük ücretli işçilerinin ücret artışını desteklediklerini vurgulayan Albanese "Ve bugün ödül maaşlarında yapılan yüzde 3,75'lik artış da bunu sağlıyor." dedi.

Albanese, ayrıca her Avustralyalı vergi mükellefi için vergi kesintilerinde Avustralyalıların kazandıklarının daha fazlasını elinde tutmasını sağladıklarını belirterek "Avustralyalıların baskı altında olduğunu biliyoruz ve bu konuda bir şeyler yapmaya kararlıyız." açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Günün Diğer Haberleri