BİLSEM'li öğrenciler, "Maziden Atiye Ahlat" programına katıldı

BİLSEM'li öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve tarihi ve kültürel geziler, kültür sanat etkinlikleri, kitap ve sinema tahlili, söyleşi, yarışma gibi çeşitli etkinlikleri barındıran "Maziden Atiye Ahlat" öğrenci programına katıldı.

Özel Haber - 26-06-2024 17:00

Maziden Atiye Ahlat programı, 23-29 Haziran tarihleri arasında BİLSEM'li öğrencilerin katılımıyla Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başladı.

Proje kapsamında Sivas, Adıyaman, Bitlis, Bingöl, Erzincan, Giresun, Kahramanmaraş, Kilis, Ordu, Rize, Trabzon illerinden kız öğrenciler programa katıldı.

Öğrenciler gezi kapsamında Selçuklu Mezarlığı, Emir Bayındır Kümbeti, Harabe Şehir, Malazgirt müzesi, kalesi ve ovasını ziyaret etti.

Hibya Haber Ajansı

Günün Diğer Haberleri