Eskişehir'de çocuklar için kukla atölyeleri açıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, çocuklar için ara tatil döneminde kukla atölyelerini ücretsiz olarak düzenliyor.

YAŞAM - 24-01-2025 16:46

Birbirinden farklı kukla yapım teknikleri ve kukla eşliğinde hikâye anlatımları ile 4-12 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenen atölyeler yaş gruplarına göre kategorize edilen sınıflarda gerçekleştiriliyor. 

Şehir Tiyatroları’ndan yapılan açıklamada; “Çocuklara kukla sanatını sevdiren, yaratıcılıklarını geliştiren, interaktif iletişim modeliyle kukla yapımı atölyelerinde sanatla iç içe olmalarına olanak sağlayan bu etkinliğimizi çok verimli buluyor ve önemsiyoruz. Programımız dahilinde düzenli olarak tekrarlanması için çalışmalarımız sürüyor.” ifadelerine yer verildi.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri