Başkan Deviren: Gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Kafe’ye ilişkin yaptığı açıklamada öğrencilerin hem ekonomik hem de keyifli bir şekilde vakit geçirebileceği bir alan oluşturduklarını ve gençlere desteklerinin devam edeceğini söyledi.

YAŞAM - 08-10-2025 20:04

Gemlik Belediyesi, gençlere yönelik yeni projesini hayata geçirdi. Üniversite yerleşkesinde hizmete başlayan Gemlik Kafe, bütçe dostu fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışıyla öğrencilerin yeni buluşma noktası olmayı hedefliyor.

Gemlik Belediye Başkanı, projenin gençlerin sosyal yaşamına katkı sağlamayı amaçladığını belirterek, “Öğrencilerimizin hem ekonomik hem de keyifli bir şekilde vakit geçirebileceği bir alan oluşturduk. Her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri