Ükünç Ve Demir Ailelerinin Mutlu Günü-(VİDEO)

Şanlıurfa’nın seçkin düğün mekânlarından Bulut Royal düğün salonu, Bıhemi aşireti mensuplarından Cuma Ükünç’ün oğlu Mehmet Ali Ükünç ile Melek Demir’in görkemli düğün törenine ev sahipliği yaptı.

KÜLTÜR -SANAT - 20-11-2025 23:57

Yoğun katılımın olduğu düğünde genç çift, alkışlar eşliğinde dünya evine girerken, salonda renkli ve duygu dolu anlar yaşandı.

Düğünün en dikkat çeken detaylarından biri, çiftin kirveliğini iki önemli ismin üstlenmesi oldu. Reha Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Özkan Ayaydın ile Avukat Gürkan Ayaydın, Mehmet Ali ve Melek çiftinin kirveliğini yaparak ailelerin sevincine ortak oldular. Ayaydın kardeşlerin kirvelik görevini üstlenmesi, hem Ükünç hem de Demir aileleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Törene siyaset, iş dünyası ve STK camiasından geniş bir katılım sağlandı. MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir, Şanbel Genel Müdürü İbrahim Kaymaz, Şanlıurfa Şoförler Odası Başkanı İmam Bakır Alkan, Şanlıurfa Büyükşehir Tarım Eski Daire Başkanı Sait Ardan,Av. Emre Alankaya, Av. Turan Kaymaz, iş insanları Fatih Şeyhanlıoğlu, Bedir Aydınlık, Halil Kaymaz, Mustafa Dara, Ahmet Kaymaz, Azat Kaymaz, Salih Kaymaz, Mahmut Kaymaz, çok sayıda kanaat önderi, STK başkanı ve her iki aileye mensup yaklaşık bin davetli düğünde hazır bulundu. Kalabalık davetli topluluğu, genç çiftin mutluluğuna ortak olarak gece boyunca doyasıya eğlendi.

Damadın babası Cuma Ükünç, yaptığı açıklamada, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza ve değerli misafirlerimize gönülden teşekkür ederim. Oğlum Mehmet Ali ve gelinimiz Melek’e ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ayrıca kirvelerimiz Özkan Ayaydın ve Gürkan Ayaydın’a destekleri ve nezaketleri için özellikle teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Kirve Av. Gürkan Ayaydın ise, “Her iki aileye kirve olmaktan büyük onur duydum. Genç çiftlerimizi gönülden tebrik ediyorum. Allah birliklerini hayırlı ve uğurlu eylesin.” dedi.

Reha Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Özkan Ayaydın da duygu dolu sözlerle aileleri tebrik ederek, “Ükünç ve Demir ailelerini kutluyorum. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Genç çiftimize hayırlı, uğurlu bir ömür diliyorum. Cenab-ı Allah yuvalarına huzur ve bereket versin.” şeklinde konuştu.

Coşkulu kalabalığın katıldığı düğün, dualar, tebrik mesajları ve unutulmaz anlarla son buldu. Genç çiftin evlilik yolculuğu, sevdiklerinin desteği ve iyi dilekleriyle taçlandırıldı.

Günün Diğer Haberleri