Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ulaşım Trafik Düzenleme Kurulu’nun (UTDK) 25 Şubat 2026 tarihli ve 2026/23 sayılı kararı doğrultusunda yeni uygulama 28 Şubat 2026 tarihinde başlayacak.
Alınan karar kapsamında, Demokrasi Caddesi (12 Eylül Caddesi) üzerinde trafik yönü değiştirilecek. Söz konusu cadde, 11 Nisan Fuar Caddesi’nden Balıklıgöl Caddesi istikametine doğru (kuzey-güney yönünde) tek yön olarak hizmet verecek.
Yetkililer, özellikle tarihi ve turistik bölgelere ulaşım sağlayan güzergâhta sürücülerin yeni trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.
Çalışmalar süresince trafik akışının güvenli ve düzenli şekilde sağlanması amacıyla ekiplerin sahada olacağı bildirildi.
Guterres: Ortadoğu krizine askeri bir çözüm yoktur
20:58 - DÜNYA