Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'nci Lig’de mücadele eden Amedspor, ligin 26’ncı haftasında Batman Petrolspor’u mağlup ederken, geriye fair play ile dolu bir maç kaldı.

Dün Batman’a  gelen Amedspor’u kalabalık bir kitle Diyarbakır’ın Bismil ilçesi girişinde karşıladı. Batman’ta  ise Amdespor’un konaklandığı otelin önüne gelen sporseverler, burada takım oyuncularını alkış ve sloganlar eşliğinde karşıladı. Amedspor yönetimi ve oyuncular ise taraftara teşekkürler etti. Saat 14.00’da Batman Yenişehir Stadyumu’nda oynan maç öncesi her iki takımın oyuncuları taraftarı birlikte selamladı.

 ÖNEMLİ 3 PUAN

 Maçın ilk yarısı 0-0 biterken, ikinci yarıda Batman Petrolspor’dan Ferdi Konak 57’nci dakikada gördüğü ikinci sarının ardından, kırmızı kart gördü. Bu dakikadan sonra takımında 10 kişi kaldı. Maçın ikinci yarısında, dakikalar 59’ü gösterdiğinde Mehmet Gürkan Öztürk penaltıdan attığı golle Amedspor’u öne geçirdi. Maçta başka gol olmayınca Amedspor Batman Petrolspor’u 1-0 yenerek önemli 3 puanı aldı.

 AMEDSPOR LİDERLİĞE YAKLAŞTI

 Puanını 47’ye çıkaran Amedspor, lider Çorumspor'la puan farkını 1'e indirdi. Maç sonrası iki takımın oyuncuları taraftarı birlikte selamlarken, ortaya dayanışma görüntüleri çıktı.

 

(MA)

Advert