All-Star şöleni başlıyor

21 Ocak Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu bir basketbol şölenine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde forma giyen yıldız oyuncuların yeteneklerini sergileyeceği All-Star gününde, gözler Avrupa-Asya Karması’nın mücadelesinde olacak. Çok özel gösterilere sahne olacak etkinliğin devre arasında Avrupa ve Dünya Şampiyonu Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı da bir gösteri yapacak. Heyecan dolu etkinlikte ter dökecek sporcular Player’s Lounge’da özel röportajlarla 13:30’dan itibaren canlı olarak www.redbull.com/bslallstar ‘dan takip edilebilecek.

794 kez okundu.
All-Star şöleni başlıyor

Oyuncu kalitesi bakımından Avrupa’nın en iyi ligi olarak gösterilen, RedBull.com’un iletişim partnerliğini üstlendiği Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde forma giyen yıldız oyuncuların yer alacağı Tahincioğlu All-Star 2018, 21 Ocak Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşecek.
 

Binlerce basketbolseverin salondan, binlercesinin de televizyonları başından izleyeceği müthiş şölene damga vuracak Asya Karması-Avrupa Karması mücadelesi, en çok dikkat çekecek etkinlik olacak. Her sene şovlarıyla ön plana çıkan Tahincioğlu All-Star hafta sonuna ayrıca ING Bank 3 sayı yarışması, LeasePlan Yetenek Yarışması ile Tahincioğlu Smaç Yarışması ve sürpriz gösteriler de renk katacak.
 

All-Star heyecanının özel anları 13:30’da başlayacak canlı yayınlarlawww.redbull.com/bslallstar’da olacak. Pazar günü Player’s Lounge’da Irmak Kazuk, yıldız basketbolcular ve sürpriz konuklarla röportaj gerçekleştirecek. Devre arasında da Avrupa ve Dünya Şampiyonu Aerobik Jimnastikçi Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı’nın gösteri yapacağı etkinliğin biletleri Biletix üzerinden satılıyor.

All-Star şöleni başlıyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi