Karaköprü'den Kardeş Belediyeye Ziyaret

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe teşkilatı ile birlikte kardeş belediye olarak ilan edilen Adıyaman Kahta'ya bağlı Akıncılar Belde Belediyesini ziyaret etti.

717 kez okundu.
Karaköprü'den Kardeş Belediyeye Ziyaret

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Genel Merkezi'nin hayata geçirdiği 'kardeş belediyeler' projesi kapsamında kardeş belediyesi seçilen Adıyaman Kahta'ya bağlı Akıncılar Belde Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Baydilli'ye ziyarette Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

 Başkan Baydilli'yi ve beraberindekileri Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya karşılarken birlikte belediyeyi ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Akıncılar Belediyesi ile kardeş oldukları için mutlu olduklarını ifade ederek, kardeş belediyeye bir ziyaret gerçekleştirerek kardeşliği pekiştirdiklerini söyledi.

 Başkan Baydilli, "Genel merkezimizin aldığı bir kararla bir kardeş belediye seçmemiz gerekiyordu. Daha sonra Akıncılar Beldesi ile kardeş belediye olduk, bu kardeşlikten dolayı çok mutluyuz. İsmet Başkanımız bizi Karaköprü'de ziyaret etti, biz de hem belediye meclis üyelerimizle hem de ilçe teşkilatımızla birlikte gelip kardeş beldemizi ziyaret etmek istedik. Bizi burada güzel bir şekilde ağırlayan İsmet Çetinkaya Başkanımıza ve belediye meclis üyelerine çok teşekkür eder, kardeşliğimizin daim olmasını dilerim" diye konuştu.

 Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya da Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetiminin ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını kaydederek, kardeş belediyelerinin temsilcilerini ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi. Başkan Çetinkaya, "Bugün beldemiz için tarihi bir gün oldu. Kardeş belediyemizin başkanını ve belediye meclis üyelerini  ağırladığımız için belde olarak büyük gurur duyduk. Karaköprü Belediyesi ile kardeşliğimiz bizim için bir iftihar vesilesidir. Ziyaretlerinden dolayı Metin Başkanımıza, belediye meclis üyelerine ve ilçe teşkilatına çok teşekkür ederiz" dedi.

 Ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekilirken, Başkan Baydilli, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya'ya plaket takdim etti.

 

Karaköprü'den Kardeş Belediyeye Ziyaret
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi