DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcusu Erhan Coşkuner, Ankara’da düzenlenen Para Atıcılık Havalı Silahlar Federasyon Kupası’nda Türkiye birincisi oldu.
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Para Atıcılık Havalı Silahlar Federasyon Kupası’na 12 ilden toplam 68 sporcu katıldı. Coşkuner, 10 metre havalı tüfek yatarak karışık (R3) SH1 kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak birincilik elde etti.
DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Başkanı Murat Karagüzel, Erhan Coşkuner’in başarısının sadece bir spor zaferi olmadığını, aynı zamanda engelli bireylerin sporda var olabileceğini güçlü şekilde ortaya koyan bir örnek olduğunu belirtti. Karagüzel, “Biz DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü olarak sporda fırsat eşitliğini desteklemeye ve sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Yarışmaların yanı sıra, Para Atıcılık Asbaşkanı Kadri Akgün başkanlığında teknik kurul toplantısı da gerçekleştirildi. Toplantıda branşa dair gelişmeler ele alındı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri, Federasyon Başkanı Murat Kocakaya, Para Atıcılık Asbaşkanı Kadri Akgün ve Ankara Atıcılık İl Temsilcisi Yasin Çiftçi tarafından verildi.