Başkan Canpolat, Vatandaşları Birebir Dinledi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eylül ayı Halk Günü toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Canpolat, “Vatandaşlarımızın sorunlarını çözebilmek adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

1075 kez okundu.
Başkan Canpolat, Vatandaşları Birebir Dinledi

Haliliye Belediyesi tarafından her ayın ilk cuma günü düzenlenen Halk Günü toplantısı, Eylül ayında da Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi’nde vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Mehmet Canpolat, Başkan Yardımcıları İhsan Ağca, Mehmet Erol ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, vatandaşlar taleplerini iletti. Vatandaşlarla bire bir ilgilenen Başkan Canpolat, istek ve önerileri not aldı.

Haliliye Belediyesi’nin hizmet alanında olan taleplerle ilgili toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat veren Başkan Canpolat, belediyenin hizmet alanında olmayan çalışmaların da takip edilmesini istedi.

Halk Günü toplantısına ardından konuşan Başkan Mehmet Canpolat, “Biz Haliliye Belediyesi olarak her ayın ilk haftası Cuma günü halk günümüzü icra ediyoruz. Bu ayda Haliliye Belediyesi ilk kurulduğu günden itibaren halk günlerini icra etmeye devam etti. Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bire bir görüştük. Vatandaşlardan gelenleri bire bir ilgili başkan yardımcılarımıza ve müdürlerimize görevlerini tevdi ettik. Vatandaşlarımızla hemhal olmaya, bir olmaya, beraber olmaya gayret ediyoruz. Onların bir nebzede olsa sorunlarını çözebilmek adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Canpolat Vatandaşları Birebir Dinledi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi