Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü ile yürütülen çalışmalar kapsamında bazı mahallelerde planlı su kesintisi uygulanacağını duyurdu.
ŞUSKİ’ den yapılan açıklamaya göre, yapımı tamamlanan terfi istasyonları ile çelik boru hatlarının devreye alınması amacıyla gerçekleştirilecek 11 adet çelik hat bağlantı çalışması nedeniyle kesinti yaşanacak.
Bu kapsamda, 23 Nisan 2026 Perşembe günü saat 04.00’te başlayacak su kesintisinin, 24 Nisan 2026 Cuma günü saat 16.00’ya kadar devam edeceği bildirildi.
Kesintiden Karaköprü ilçesine bağlı Mehmetçik, Batıkent, Seyrantepe, Akpınar ve Aşık mahallelerinin etkileneceği belirtildi.
Yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli tedbirleri önceden almaları gerektiğini vurguladı.

