DEDAŞ Şaşırtmadı!.. Maşuk’u Yine Karanlığa Mahkum etti

Şanlıurfa’da kış aylarının başlamasıyla birlikte kent merkezi ve kırsalda elektrik kesintilerine tepkileri çığ gibi yükseliyor...

737 kez okundu.
DEDAŞ Şaşırtmadı!.. Maşuk’u Yine Karanlığa Mahkum etti

( Ruha Haber Ajansı/RHA)-DEDAŞ’ın vatandaşlara yönelik haksız ve hukuka aykırı kesinti işlemlerine tepkileri sürerken Dicle Elektrik vatandaşların haklı taleplerini görmezden geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Barosu tüketici komisyonu başkanı Av.Eyyüp Sabri Ahmer'in basın toplantısı ile gündeme getirdiği elektrik kesintileri ve şikayetlerle ilgili DEDAŞ'ın hukuk tanımazlığı sürüyor.

KIŞ AYLARININ BAŞLAMASIYLA KESİNTİ ÇİLESİ DE BAŞLIYOR
Şanlıurfa’da kış aylarının başlamasıyla birlikte kent merkezi ve kırsalda elektrik kesintileri yarım günü buluyor. Her gün farklı mahallede kesnti tepkileri yükseliyor.

Dün akşam tepkilerin adresi ise Karaköprü İlçesine bağlı Seyrantepe (Maşuk-TOKİ) mahallesi oldu.
Alınan bilgiye göre mahalleye 8 saatten fazla bir süre elektrik verilmediği iddia edildi.Seyrantepe'de yaşayan Vatandaşlar tepkilerini sosyal medyadan gösteriyor. DEDAŞ’a telefonla ulaşmak isteyenlerin telefonlarına cevap verilmediği, cevap alabilenler ise sekiz saattir, “KARAKÖPRÜ/SEYRANTEPE adresinde oluşan arıza nedeniyle enerji kesintisi yaşanmaktadır. Arıza giderildiğinde enerjiniz verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz” gibi komik ifadelerle karşılaşıyor.
Bazı vatandaşlar ise sosyal medya paylaşımları ile tepkilerini göstererek yetkililerin bir an evvel bir çözüm bulmaları çağrısında bulundu.

Bu çağrıların en dikkat çekicisi olanı ise,Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir'den geldi.
İşte Muhtar Veysi Demir'in o paylaşımı:
''BAHTI KARA SAHİPSİZ URFAM DÜNYA UZAYA ÇIKTI BİZ HALEN SEYRANTEPE MAHALLESİNDEKİ ELEKTRİK KESİNTİSİNİ ÇÖZEMEDİK DEVLET BÜYÜKLERİNE VE ŞANLIURFA MİLLETVEKİLLERİNE SESLENİYORUM TEDAŞ'A NE ZAMAN GÜCÜNÜZ YETECEK URFA NIN ELEKTRİK SORUNUNU ÇÖZEMEYECEKSENİZ ANKARA DA OTURDUĞUNUZ KOLTUKLARI BIRAKIN İKİ DAMLA YAĞMUR YAĞDI DİYE ELEKTRİKLER KESİLDİ HER YAĞMUR YAĞDIĞINDA BU SORUNU MU YAŞAYACAZ? KORKAK VEKİL DEĞİL BU SORUNLARI ÇÖZECEK CESUR VEKİL LAZIM.''

DEDAŞ Şaşırtmadı!.. Maşuk’u Yine Karanlığa Mahkum etti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Vakfı Başkanı Alataş'tan teşekkür mesajı
Şanlıurfa Vakfı Başkanı Alataş'tan teşekkür mesajı
IDF: Savaş uçakları gece boyunca Hizbullah terör örgütünün hedeflerini vurdu
IDF: Savaş uçakları gece boyunca Hizbullah terör örgütünün hedeflerini vurdu