Şanlıurfa'da Kaçak Cep Telefonu Operasyonu!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi'nde Jandarma tarafından düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı 38 telefon ele geçirildi.1 Şüpheli gözaltına alındı.

508 kez okundu.
Şanlıurfa'da Kaçak Cep Telefonu Operasyonu!

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipleri, Viranşehir'de bir şahsa ait bir evde gümrük kaçağı cep telefonu operasyon düzenledi.Düzenlenen operasyonlarda 38 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Operasyonlarda 1 kişi hakkında kaçakçılık yasasına muhalefetten yasal işlem yapıldı.

JANDARMA BASIN DUYURUSU

1.Şanlıurfa İl J.K.lığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılık olayları ile mücadele kapsamında, yapılan çalışmalar neticesinde; 26 Aralık 2019 tarihinde, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, Viranşehir İlçe merkezinde ikamet eden bir şahsa ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık (130.000) TL olan (38) adet yeni sürüm Huawei marka kaçak cep telefonu ele geçirilmiş olup olaya ilişkin (1) şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

2.Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Viranşehir'de Kaçak Cep Telefonu Operasyonu 1 Gözaltı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi