Başkan Çakar: Mardin’de kurulacak şehir hastanesi Kızıltepe’ye kurulsun

Kızıltepe Çev-Gön Başkanı Menduh Çakar, “Şehir hastanesi neden Kızıltepe de kurulmuyor buna anlam veremiyorum. Kızıltepe halkı bunu hak etmiyor mu ilgililere yetkililere irademizi alanlara sesleniyorum” dedi.

6048 kez okundu.
Başkan Çakar: Mardin’de kurulacak şehir hastanesi Kızıltepe’ye kurulsun

Kızıltepe Çev-Gön Başkanı Menduh Çakar yaptığı yazılı açıklamada yetkililere seslendi.

Kızıltepe Çev-Gön Başkanı Menduh Çakar yaptığı yazılı açıklamada Mardin’e kurulması planlanan şehir hastanesinin Kızıltepe’ye kurulması gerektiğini ifade edip bu konuda yetkililere çağrıda bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çakar şu ifadelere yer verdi:

Şehir hastanesi neden Kızıltepe de kurulmuyor buna anlam veremiyorum..

Şehir Hastanesi ile ilgili yarın saat 19.30 canlı yayınla Koser TV’de olacağım

Kızıltepe halkı bunu hak etmiyor mu ilgililere yetkililere irademizi alanlara sesleniyorum.

Yıllardır tüm hizmetlerin çoğu Mardin merkez ve Midyat a yapılıyor Midyat a yapılan hizmetleri alkışlıyoruz amena ama diğer ilçelere neden ve özelikle 300 bine yakın nüfusuyla Türkiye’nin 43 ilinden daha büyük olup Mardin ve Tüm ilçelerin nüfusuna eş değer olmasına rağmen niye  Kızıltepe ye hizmet getirilmiyor bu bir üvey evlat muamelesi değilse de nedir biz bu hizmetleri hak etmiyor muyuz?

Kızıltepe de yada Kızıltepe Mardin arsında neden Şehir hastanesi yapılmıyor da Mardin ya da Mardin D.Bakır yolu üzerinde yapılacağının duyumlarını alıyoruz. Kızıltepe de yapılsa hem hava limanına yakın hem ulaşım bakımdan Viranşehir Çizre Silopi Şırnak Hakari hastalar için en kolay yol ulaşımı sağlayan ilçedir  insanlarımız çoğu hastalarını Diyarbakır a getirirken yolda hayatlarını kayıp ediyorlar.

Yerel kaynaklarda aldığım bilgiye göre de Çevre yolu  Mardin Kızılte arasında bulunan Orman Fidanlık yanında geçeceğini bunun için ulaşım çok kolay ve rahat olacağını kanısındayim.

Kızıltepe neden yetim öksüz Kimsesiz sahipsiz bırakıyorsunuz Kızıltepe neden bu hizmetlerden mahrum bırakıyorsunuz çekin elinizi bu onurlu mağdur halkın üzerinde Dışarıdan aldığım bazı duyumlara göre bazı çevreler Kızıltepe ilçesi üzerinde kulis çalışmaları yapılıyor bu ahlaki değil onurlu Kızıltepe halkı da hizmetleri hak ediyor buranın halkı esnafı da faydalansın ve de buradan Kızıltepe’nin tüm STK’larına Federasyonlarına Kanaat önderlerine halkına çağrım var ilçemize sahip çıkalım.

Tüm hizmet gelir kaynak Mardin merkeze ve Midyat a aktarılıyor bu kirli zihniyeti var işte bazı kişiler bu kütü zihniyetten vaz geçip hizmetler hak etiği yere verilmeli insanlar ilçeler arsında ayrım yapılmamalıdır diyoruz.

ŞEHİR HASTANESİ NEDEN KIZILTEPE DE KURULMASIN

Evet Şehir hastaneleri iler de kuruluyor İlçemize öce bir Tıp Fakültesi yapılsın sonrada Şehir Hastanesi kurulsun diyoruz.

Ama gelin görün Kızıltepe Nüfusu 300 bine yakın Nüfusuyla Türkiye nin 43 ilinden daha büyük olmasına rağmen daha bu ilçede ne bir Yüksekokul ne bir Üniversite ne bir Fakülte ne bir Ziraat Fakültesi Kızıltepe adına bir Yüksek okul yapılmış onun tabelası da Mardin Artuklu İstasyon da hizmet veriliyor yazık günah ayıp.

Kurulacak Şehir Hastanesi Kızıltepe de kurulmasını ya da Mardin Kızıltepe arasın da kurulmasını diliyoruz bu kurulmadığı halde yapılmadığı halde Mardin’nin Tüm parti ve Vekillere sesleniyorum halkın size verdiği iradeye sahip çıkıp bunu gündeme almanızı diliyorum takdiri onurlu mağdur halkımızın kamuoyu takdirine bırakıyorum

Kızıltepe Çev-Gön Başkanı Menduh Çakar yaptığı yazılı açıklamada yapılan hizmetler eşit bir şekilde yapılmiyor bunu hazm edemiyorum.

Mardin Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Menduh Çakar ın yayınladığı basın mesajını aynen yayınliyoruz.

Başkan Çakar: Mardin’de kurulacak şehir hastanesi Kızıltepe’ye kurulsun
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi