Mutlu Evliliğe İlk Adım Projesi Lansman Toplantısı Düzenlendi

Aile bütünlüğünün korunması ve güçlendirilmesi maksadıyla vatandaşlara ücretsiz aile danışmanlığı desteğini sağlamayı planlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bünyesinde bulunan Kadın ve Aile Daire Başkanlığı Hizmetleri'nin organize ettiği "Mutlu Evliliğe İlk Adım Projesi" Lansman Toplantısını gerçekleştirdi.

1751 kez okundu.
Mutlu Evliliğe İlk Adım Projesi Lansman Toplantısı Düzenlendi

Aile toplumun temelidir şiarı ile hareket eden Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Daire Başkanlığı Hizmetleri'nin de gayreti ile ülkemizde son zamanlarda boşanma oranlarında artış meydana gelmesi nedeniyle eşler arasında fiziksel ve psikolojik şiddetin yanı sıra; iletişim kopukluğu, sorunlara çözüm bulamama, sevgi dilinin kullanılmaması ve öfke kontrolünün sağlanamaması gibi sebeplerden dolayı mutluluğa ilk adımı atacak ve bir ömür hayatlarını birleştirecek olan çiftlerin sağlıklı evlilik kurulabilmesi yönünde birçok etkinlik, eğitim ve seminer verecek.

Bu kapsamda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın koordinesinde gerçekleşen Lansman Toplantısında, Büyükşehir Belediyesi, Harran Üniversitesi, Şanlıurfa İl Müftülüğü, Şanlıurfa Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Şanlıurfa İl Sağlık Müdrülüğü ve Şanlıurfa Kent Konseyi arasında imza töreni de gerçekleşti.

Programda Konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Toplumun temeli olan ailenin önemine değinerek “Mutlu bir ailede yetişen çocukların diğer çocuklara göre daha mutlu olduğu gözlenmektedir. Bir çocuğu mutlu etmek istiyorsanız ona çeşitli hediyeler, oyuncaklar almanıza gerek yoktur. Çocuğa anne ve babanın bir gülümsemesi, sevgisi çocuğu mutlu edecektir. Evde huzurlu olmak isteyen babanın evden çıkarken ardında huzurlu bir eş bırakması gerekir” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Fatma Şeker ise konuşmasında mutlu evliliğe giden yolda dikkat edilmesi gereken hususları aktardı.

Ak Parti MKYK Vildan Polat ise konuşmasında Büyükşehir Belediyesine bu tür organizasyonlara öncülük ettiği için teşekkür ederek Lansman Toplantısının hayırlara vesile olmasını diledi.

Programda,Harran Üniversitesi Rektör Vekili Murat Demir, Şanlıurfa İl Müftüsü Mehmet Taştan, Şanlıurfa Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici, Şanlıurfa Kent Konsey Başkanı Mehmet Adil Saraç birer konuşma yaparak mutlu bir evliliğe ilk adımın basamaklarını paylaştı.

Mutlu Evliliğe İlk Adım projenin lansman toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve eşi Betül Beyazgül, AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, Harran Üniversitesi Rektör Vekili Murat Demir, Şanlıurfa İl Müftüsü Mehmet Taştan, Şanlıurfa Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Mehmet Erkuş, Şanlıurfa Kent Konsey Başkanı Mehmet Adil Saraç, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ,AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Konuşmaların ardından paydaş gruplar arasında imza törenine geçildi. İmza töreninin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, paydaş grup müdürlerine teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

 

Mutlu Evliliğe İlk Adım Projesi Lansman Toplantısı Düzenlendi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi