İbrahim Tatlıses evlendi mi? İbo bakın kimle evlendi?

Şanlıurfalı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 1,5 yıldır aşk yaşadığı 26 Yaşındaki Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıkladı.

2416 kez okundu.
İbrahim Tatlıses evlendi mi? İbo bakın kimle evlendi?

 

9 yıl sonra yeniden ekranlara dönen İbrahim Tatlıses 5. kez nikah masasına oturduğunu açıkladı.Sanatçı Ebru Yaşar'ın İbo Show programında Tatlıses'e "Sen nikahlanmışsın" demesi üzerine İbo "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim" dedi. 

Tatlıses,İbo Show konuklardan Ebru Yaşar'ın "Sen nikahlanmışsın" demesi üzerine ise bir itirafta bulundu.Bugüne kadar yaptığı evlilikleri sayan İbrahim Tatlıses, şu sözleriyle programa damga vurdu: "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim"

AİLE İÇİNDE BİR NİKAH

69 yaşındaki İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya'nın aile içinde kıyılan bir nikahla dünyaevine girdiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

İbrahim Tatlıses, adının Gülçin Karakaya ile aşk dedikodularına karışmasının ardından sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunmuştu.

"Kimdir Gülçin?" başlıklı bir açıklamada bulunan Tatlıses, şu ifadeleri kullanmıştı: "Gülçin Hanım benim yardımcımdır. Twitter'ıma bakar, Instagram'ıma bakar.

Gülçin Hanım'a etmedikleri laf kalmadı. Onun da bir ailesi var, laf söylenmesi hoş değil. Bana keleş sıkıldı, hiçbir zaman 'Şu anda ne yapıyor, manevi açıdan ne durumda' demediler.

Şimdi 'Gülçin kimdir?' diyorlar. Gülçin yardımcımdır. Sağ kolum çalışıyor, sol kolum çalışmıyor, Gülçin de sol kolum, var mı ötesi?"

GÜLÇİN KARAKAYA KİMDİR?

Gülçin Karakaya, İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisi olarak lanse edilmesinin ardından merak edilen isim oldu.

İbrahim Tatlıses aradığı aşkı 26 yaşındaki Gülçin Karakaya'da buldu. Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Tatlıses'in, Gülçin Karakaya ile 1,5 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.Tatlıse şimdiye 5 kez evlendi evliliklerinden 7 çocuğu olduğu ve çocuklarından 9 torunu olduğu belirtildi. 

 

(RHA)

 

# İbrahim Tatlıses bakın kimle İbo RHA Ajans_RHA evlendi mi? evlendi? Sonra SON DAKİKA | Olarak 2.. bir Çok ise olduğu #RahatUyudunuzMu Rıdvan Dilmen #ales2021 Deniz Zeyrek #SandıkGelsinDertlerBitsin #Rec
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Turcas Petrol'de bağımsız yönetim kurulu üyesi seçimi
Turcas Petrol'de bağımsız yönetim kurulu üyesi seçimi
Trudeau: Bu ramazan Müslüman ve Arap toplumu için kaygılı bir döneme denk geliyor
Trudeau: Bu ramazan Müslüman ve Arap toplumu için kaygılı bir döneme denk geliyor