Urfa’nın Voleybol şampiyonları şampiyonluk gecesinde buluştu

U18 Erkek Voleybol Milli Takımı Antrenörlerinden Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yakup Aktaş’ın çalıştırdığı GAP Spor voleybol takımı, bölgesel ligde şampiyon oldu. Kasaptaşı Gençleri tarafından şampiyon gençler için şampiyonluk gecesi düzenlendi.

917 kez okundu.
Urfa’nın Voleybol şampiyonları şampiyonluk gecesinde buluştu

Daha önce de birçok başarıya imza atan Doç. Dr. Yakup Aktaş’ın kontrolündeki GAP Spor Voleybol Takımı, Şanlıurfa’da düzenlenen Bölgesel Voleybol Turnuvası'nda ilk maçında Viranşehir Sporu ikinci maçında ise Genç Yurdum Sporu yenerek finale kalmayı başardı. Final maçında Akçakale Sporu 3-2 setle yenerek birinci oldu. Aktaş’ın yönetimindeki takım, tüm maçları kazanarak Türkiye Voleybol 2. ligine katılma yolunda büyük başarı elde etti.


GAP Spor Voleybol Takımı Şanlıurfa’da şampiyon olarak Elazığ’da düzenlenecek olan finallere katılmaya hak kazandı.

Kasaptaşı Gençleri tarafından şampiyon gençler için şampiyonluk gecesi düzenlendi. Düzenlenen geceye Kasaptaşı Gençleri Başkanı Süleyman Hicri, GAP Spor Voleybol Takımı Antenörü Dç.Dr. Yakup Aktaş, ASKF Başkanı Adnan Yükselir, ASKF Başkan Vekili Sait Akdağ, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Tepe, Kasaptaşı Gençleri Fikir Adamı Eğitimci Ömer Fırat, Kasaptaşı Gençleri Başkan Yardımcısı Ramazan İzol, İş Adamı Salih Bülbül, GAP spor sporcuları, teknik heyet ile eğitimciler katıldı.


Gecede hem Kasaptaşı Gençleri hem de ASKF tarafından teknik heyete plaket ve hediyeler takdim edildi.


“HEPİMİZ EL BİRLİĞİYLE GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇALIM”

Kasaptaşı Gençleri Başkanı Süleyman Hicri, sporun her branşına destek verdiklerini ifade ederek, “Biz şu anda sporun sadece futboldan ibaret olmadığını herkese göstermiş olduk. Kasaptaşı Gençleri olarak atletizm, voleybol, tenis gibi branşlarda da faaliyet gösteriyoruz. Herkesi sabahın 5’inde sağlıklı yaşam için spora bekliyoruz. Küçüğünden büyüğüne bizim için hiç fark etmez. Hepimiz el birliğiyle gençlerin önünü açalım. Futbol, voleybol, tenis, atletizm her alanda desteklemek gerekiyor. Sağ olsun Yakup hocamız voleybolda bir ilke imza attı. Urfa’da herkes basketbol, futbol oynuyor. Yakup hocamız bu işte bir öncü oldu ve voleybol takımı kurdu. Şu anda kurulan takımda Efeler Ligi’ne göz kırpıyor. Bu da Urfa için büyük bir başarı. O sahada mücadele eden pırıl pırıl gençleri görmek beni gururlandırdı. İnanıyorum bu gençlerin içinde milli takıma gidecek sporcularda var” dedi.


“URFA’DA VOLEYBOL ALTYAPISINDA BİR EKSİKLİK OLDUĞUNU GÖRDÜM VE BİR OLUŞUMA GİTTİK”

GAP Spor Voleybol Takımı Antenörü Dç.Dr. Yakup Aktaş, kentte voleybolun eksik olduğunu fark edip yola çıktıklarını belirterek, “İki yıl önce takımı kurduk ve amacımız gençlere spor anlamında yardım etmek. Gençlerin voleybol anlamında bir yerlere gelmesini sağlamak amacıyla bir araya gelip takımı kurduk. Hem üniversite hem kendim de voleybolcu olmam nedeniyle bu eksikliği gördüm. Urfa’da voleybol altyapısında bir eksiklik olduğunu gördüm ve bir oluşuma gittik arkadaşlarla. Pandemiden dolayı maçlar yapılmıyordu ama biz antrenmanlarımıza tam hızıyla devam ediyorduk. Geçen sene iki sporcumuz Ankara Voleybol Federasyonu spor lisesi sınavını kazandılar. Bununla birlikte Spor Toto altyapısına transfer ettik. 3 tane gencimiz de aynı zamanda U17 milli takım kampına katıldılar. Urfa’dan 4 takımın katıldığı bölgesel ligde şampiyon olup bölgesel finallere gitmeye hak kazandık. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan Süleyman Hicri’ye ve Kasaptaşı Gençleri’ne teşekkür ediyorum, çok büyük destekleri oldu. Gençlerimiz Efeler Ligi’ni aratmayacak bir maç çıkardılar” diye konuştu.


“YETER Kİ URFA’DA İSTEK VE BAŞARI OLSUN, BİZ ASKF OLARAK HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ”

ASKF Başkanı Adnan Yükselir, başarı ve sporun olduğu her yerde kendilerinin olduğunun altını çizerek, “Başarının olduğu her yerde ASKF olarak biz varız. Süleyman Hicri başkanlığında Kasaptaşı Gençleri kentte birçok etkinlik ve yenilik getirdi. Ben başkanı, hocaları ve sporcuları tebrik ediyorum. Biz yeter ki Urfa’da istek ve başarı olsun, biz ASKF olarak her zaman yanlarında olacağız. Özellikle amatör branşlarda ve salon sporlarında büyük değişiklikler getireceğiz. GAP Spor’a da Elazığ’da oynanacak olan final maçlarında başarılar diliyorum, kendilerine şampiyonluk yakışır” şeklinde konuştu.

 

RHA

Urfa’nın Voleybol şampiyonları şampiyonluk gecesinde buluştu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi