Cevheri maça konuk oldu: Şeyhanlılar Federasyonu-El Futuvaspor maçı nefesleri kesti-(VİDEO)

Göbeklitepe 35 Yaş Üstü Büyükşehir Belediye Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası büyük çekişmelere sahne oluyor. Şeyhanlılar Federasyonu ile Suriyeli sığınmacıların kurduğu El Futuva Spor takımı karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçı Şeyhanlılar Federasyonu 1-0 kazanırken, AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’de maçı izleyenler arasındaydı.

2028 kez okundu.
Cevheri maça konuk oldu: Şeyhanlılar Federasyonu-El Futuvaspor maçı nefesleri kesti-(VİDEO)

Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından organize edilen Göbeklitepe 35 Yaş Üstü Büyükşehir Belediye Başkanlık Kupası tüm heyecanıyla devam ediyor.

Haftanın her günü karşılaşmaların olduğu ve büyük çekişmelere neden olan turnuvada önceki gün Şeyhanlılar Federasyonu ile Suriyeli sığınmacıların kurduğu El Futuva Spor takımı karşı karşıya geldi.

ŞEYHANLILAR ADINI BİR ÜST TURA YAZDIRDI

Şeyhanlılar Federasyonu ile Suriyeli sığınmacıların kurduğu El Futuva Spor takımı büyük çekişmeye sahne oldu. ŞUTİM sahasında oynanan maçta güçlü rakibini 1-0 yenen Şeyhanlılar federasyonu üst tura çıkma adına büyük avantaj sağladı.

CEVHERİ’DE İZLEYENLER ARASINDAYDI

Şeyhanlılar Federasyonu ile Suriyeli sığınmacıların kurduğu El Futuva Spor arasında oynanan maçı onlarca futbolsever heyecanla takip ederken, AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’de maçı izleyenler arasındaydı. Cevheri’nin yanı sıra ASKF Sekreteri Murat Basyan, Büyükşehir Spor Daire Başkanı Ahmet Dedeoğlu, Büyükşehir Sor Şube Müdürü ve tesisler Müdürü Hasan Keser gazeteciler ve vatandaşlar karşılaşmayı takip etti.

GAZETECİLER UNUTULMADI

Öte yandan maç öncesinde 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle sahada görev yapan basın mensupları da unutulmadı. AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve yetkililer gazetecilere çiçek dağıttı.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN PEKİŞMESİ ADINA GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLDU”

AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, turnuvada yaklaşık 1200 sporcunun yer aldığını belirterek maçların birlik ve beraberliğin pekişmesi adına güzel bir organizasyon olduğunu belirterek, “Öncelikle bu etkinliği düzenleyen belediyemize, Büyükşehir Spor Daire Başkanı Ahmet Dedeoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 1200 sporcu, 300 idareci, gözlemci ve hakemle beraber 1500 kişilik bir ekip görev yapıyor. 1200 sporcumuz Büyükşehir Belediyesi tarafından lisanslarını aldılar. Turnuvada yaklaşık 1200 sporcunun yer alması, maçların birlik ve beraberliğimizin pekişmesi adına güzel bir organizasyon oldu. Bugün de Basın Bayramı. Bütün basın mensuplarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK BU TÜR FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Büyükşehir Spor Daire Başkanı Ahmet Dedeoğlu, Büyükşehir olarak etkinliklerin devam edeceğini ifade ederek, “Öncelikle bugün Basın Bayramı, siz değerli basın mensuplarının bayramını tebrik ediyorum.

32 takımın katılım olduğu turnuvamıza baya yoğun katılım oldu. Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür faaliyetlerimiz devam edecek. 35 yaş içinsatranç turnuvası, masa tenisi turnuvası gibi etkinliklerde planlıyoruz” diye konuştu.

“SPOR BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR”

ASKF Genel Sekreteri Murat Basyan, sporun barış ve kardeşlik olduğunun altını çizerek, “Siz değerli basın mensuplarının Basın bayramını tebrik ediyorum.

2 yıldır devam eden pandemi nedeniyle birçok insan eve kapanmak zorunda kaldı. Bizde bu tür etkinliği Büyükşehir Belediyesi ile düzenleme kararı aldık. 1200 insanı bu organizasyon ile spora teşvik ettik. Her zaman söylediğimiz gibi spor barış ve kardeşliktir.

32 takımımız organizasyonda centilmenlik içinde maçlarını sürdürüyorlar. Bizimde böyle bir organizasyona katkımız olmuşsa ne mutlu bizlere. Bu etkinlikte bizlerden desteklerini esirgemeyen AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’ye, Büyükşehir Belediyesi’ne, Büyükşehir Spor Daire Başkanı Ahmet Dedeoğlu’na ve herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Cevheri maça konuk oldu: Şeyhanlılar Federasyonu-El Futuvaspor maçı nefesleri kesti

 

Cevheri maça konuk oldu: Şeyhanlılar Federasyonu- El Futuvaspor maçı nefesleri kesti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
IDF: Nur el-Şems'te bir terörle mücadele operasyonu başlatıldı
IDF: Nur el-Şems'te bir terörle mücadele operasyonu başlatıldı
Sunak: Refah sistemimizde endişe verici bir eğilim görüyoruz
Sunak: Refah sistemimizde endişe verici bir eğilim görüyoruz