Hedef Uluslararası arası turnuvalarda derece yapmak-(VİDEO)

Türkiye, Avrupa ve Balkan Güreş Şampiyonlarına katılarak birincilik ve üçüncülük alan Şanlıurfa güreşçi İslam Turan hedefinde uluslararası turnuvalarda başarıya imza atmak var.

971 kez okundu.
Hedef Uluslararası arası turnuvalarda derece yapmak-(VİDEO)

Eyyübiye Belediyesinin genç güreşçisi İslam Turan, 2020 yılında okul sporlarında ve Yıldızlar Türkiye turnuvasında Türkiye üçüncüsü oldu. Yıldızlar Türkiye üçüncülüğü 2021 yılında düzenlenen U15 Türkiye Güreş Şampiyonasında ise Türkiye birincisi oldu.

Şanlıurfalı genç güreşçi İslam Turan 26- 29 Ekim tarihleri arasında Yunanistan'da yapılan U-15 Balkan Güreş Şampiyonası'nda herkesin göğsünü kabartarak 48 kiloda  Balkan 3'üncüsü oldu. Turan Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında ise 7'nci oldu.

Antrenörü Yasin Karadaşlı gözetiminde antrenmanlarını sürdüren genç güreşçi İslam Turan’ın hedefinde uluslararası turnuvalarda başarılara imza atmak var. 


İslam Turan: “Spora başladığımda U15 Türkiye şampiyonasında birinci oldum. U15 şampiyonasında Balkan üçüncüsü oldum, Avrupa"da yedinci oldum, okul sporlarında Türkiye üçüncüsü oldum. Türkiye birincisi oldum.Bundan sonraki hedefimde dünya şampiyonasında birinci olmak var, Avrupa şampiyonasında birinci olmak istiyorum. Çalışmalarımızda hocalarımızla beraber uyum içerisinde çalışıyoruz.” dedi


Antrenör Yasin karadaşlı: " Sporcumuzla Türkiye şampiyonalara hazırlık yapıyoruz. Baya bir çaba sarf etmemiz lazım çünkü güreş çok zor bir spor çocukların gelişimi olsun hem kuvvet olarak hem teknik olarak, hem zihinsel olarak onları kademe kademe alıştırıyoruz. İslam Turan U15 Türkiye şampiyonasında birinci oldu. Yıldızlar Türkiye üçüncülüğü var, Balkan şampiyonasında üçüncü olarak ülkemizi temsil etti. İlk senesinde Avrupa şampiyonasında yedinci oldu . Bundan sonraki hedefi Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu var İnşallah ülkemizi Avrupa'da ve Dünya Şampiyona en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.Çalışmalarımız ı başarı odaklı olarak sürdürüyoruz."

Hedef Uluslararası arası turnuvalarda derece yapmak
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi