İl müdürü Demirkol, Kadın STK’larla bir araya geldi

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü (ASPİM) Murat Demirkol, Kadın Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri ile bir araya geldi.

1707 kez okundu.
İl müdürü  Demirkol, Kadın STK’larla bir araya geldi

ASP İl Müdürü Murat Demirkol ve Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Karagülle ile birlikte Kadın Sivil Toplum Örgütleri temsilcileriyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi. Her ay düzenli olarak kadın STK’larla bir araya gelen müdürümüz Demirkol, bu ayki toplantının en önemli konusu ise yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar günü ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.

Kadın STK’lara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlü bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünün kadınlara yönelik yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Demirkol, “ Her ay düzenli olarak kent merkezinde aktif bir şekilde çalışan kadın sivil toplum örgütleri temsilcileri bir araya geliyoruz. STK temsilcilerinden görüş alıp, projelerimizi daha da zenginleştirmek istiyoruz. Projelerimizi hazırlarken sivil toplum kuruluşlarımızın da bizimle ortak olarak çalışmasının ne kadar önemli olduğunun farkına varıyoruz. STK'lar ile ŞÖNİM arasında ortaklaşa yürütülebilecek olan çalışmalar ve STK'lar ile işbirliğinin önemi üzerinde görüşüldü. Sağlıklı bir işbirliği yürütülebilmesi için daha sık paylaşım yapılması gerekir ” dedi.

Aynı zamanda 8 Mart dünya kadınlar gününe yönelik yapılacak çalışmalarında planlandığı toplantı sonrasında Karaköprü  Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Karagülle, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığında Kadın ve Aile Şube Müdürü Sibel Sakızcı, Kadın Federasyonu Başkanı Safiye Alagöz Ağdayı ile birlikte ASP İl Müdürümüz Murat Demirkol’u odasında ziyaret ederek yeni binamıza geçmemizden dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Haber Merkezi (Ruhanews.com) Haber: Süleyman Turan 

Şanlıurfa sondakika göndem sağlık yaşam gaphaberleri ruhanews spor pkk Ortadoğu terör ölüm siyaset din ırk mezehp ışid operasyon
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi