Şanlıurfa Eski Milletvekili Abdülkerim Gök'e Yeni Görev

24’üncü dönem Şanlıurfa milletvekili Abdülkerim Gök, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Çevre ve Şehircilik Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

GÜNDEM - 19-05-2026 20:32

ANKARA- 24’üncü dönem Şanlıurfa milletvekili Abdülkerim Gök, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Çevre ve Şehircilik Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Daha önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 24’üncü dönem Şanlıurfa milletvekili olarak görev yapan Abdülkerim Gök’ün yeni görevlendirmesi Cumhurbaşkanlığı onayıyla gerçekleştirildi.

Kamu yönetimi ve siyasi çalışmalarıyla bilinen Gök’ün, yeni görevinde çevre, şehircilik ve yerel yönetimlerle ilgili çalışmalarda aktif rol üstleneceği öğrenildi.

Atama kararının ardından Şanlıurfa’da siyaset ve kamuoyu çevrelerinden Gök’e yönelik hayırlı olsun mesajları paylaşıldı.

Günün Diğer Haberleri