ABD Başkanı Donald Trump, İran'a ilişkin istihbarat raporları hakkında açıklamalarda bulundu.
Trump “İran hakkında çok gelişmiş istihbarat bilgilerimiz var ve bu konuda çok iyi iş çıkarıyoruz” dedi.
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, İran hakkında birbirinden farklı iki istihbarat raporuna sahip olduklarını ve ülkeye ilişkin gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, İran'a ilişkin istihbarat raporları hakkında açıklamalarda bulundu.
Trump “İran hakkında çok gelişmiş istihbarat bilgilerimiz var ve bu konuda çok iyi iş çıkarıyoruz” dedi.
GÜNDEM3 saat önceŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ana destekçisi olduğu 5. Göbeklitepe Uluslararası Film Festivali, düzenlenen açılış programıyla başladı.
GÜNDEM4 saat önceAnadolu Demokratlar Federasyonu Genel Başkanı Devran Sinanoğlu ve beraberindeki heyet, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Hasan Özcoşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
GÜNDEM4 saat önceŞanlıurfa’nın Bozova ilçesinde altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar ve yağışlarla birlikte artan ulaşım sorunları vatandaşların tepkisine neden oldu.
GÜNDEM4 saat önceDemokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada yargının siyasallaşmasına ve son dönemdeki yargı kararlarına tepki gösterdi. Ağrı, Antalya ve İstanbul'daki üç ayrı olayı gündeme getiren Ekmen, “Yargının ayarlarıyla oynadık, dinletemedik” ifadelerini kullandı.