Galatasaray ile Amedspor arasında oynanan maçın ardından GS Store’un sanal medya hesabından bir görsel paylaşıldı. Paylaşımdaki sarı paket "sarı torba" çağrışımı yaptığı için sanal medyada çok sayıda kişinin tepkisini çekti.
Paylaşıma dair GS'den henüz resmi bir açıklama gelmedi.
Barolardan GS Store’ye tepki: Hukuki süreç başlatacağız
Bölge baroları, Galatasaray Spor Kulübü’nün resmî mağaza hesabından yapılan paylaşıma tepki göstererek hukuki süreç başlatacaklarını duyurdu.
GS STORE’DEN AÇIKLAMA
GS Store, gelen tepkilerin ardından X hesabından yaptığı paylaşımı silerek konuya ilişkin bir açıklama yayımladı. Açıklamada, tepkileri üzüntüyle takip ettiklerini belirten GS Store, söz konusu görselin futbolcu Barış Alper Yılmaz için özel olarak hazırlanan formanın tanıtım videosunda kullanılan altın renkli pelür kâğıdına ait olduğunu ifade etti.
MA





