Online Yarışmalarda Dereceye Girenler Ödüllerine Kavuştu-(VİDEO)

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tüm dünyayı olumsuz etkileyen pandemi nedeniyle düzenlediği birçok yarışmayı salgın riskini en aza indirgemek amacıyla online olarak gerçekleştirdi. Düzenlenen online yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen törenle takdim edildi.

1082 kez okundu.
Online Yarışmalarda Dereceye Girenler Ödüllerine Kavuştu-(VİDEO)

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turzim Daire Başkanlığı nezdinde gerçekleşen ve yoğun ilginin gösterildiği yarışmalarda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 1. Uluslararası Online Satranç Turnuvası, Pandemili Günlerden Geleceğe Mesaj Video Yarışması, Geri Dönüşümler Muhteşem Olacak Video Yarışması, Koronavirüsün Turizme Etkisi Konulu Karikatür Yarışması kategorilerinde kazanan yarışmacılar belirlendi.

Online olarak düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün katılımıyla düzenlenen ödül töreniyle teslim edildi. Yarışmalara katılan ve derece elde eden bütün yarışmacıları yürekten tebrik eden Başkan Beyazgül ödül ve plaketlerini takdim etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL:” ŞANLIURFA DAHA NİCE DÜNYA ŞAMPİYONLARI ÇIKARACAK”

Ödül töreninde Şanlıurfalı 10 yaşındaki dünya şampiyonu piyanist Defne Ekmekçi de mini bir piyano resitali sundu. Salonda bulunanlar tarafından dakikalarca alkışlanan minik şampiyona Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından tablet bilgisayar hediye edildi. Defne ve ailesini tebrik eden Başkan Beyazgül “Şanlıurfa, tarihi, gastronomisi, müziği ile bir kültür şehridir. İnanıyorum ki Defne kızımız gibi nice dünya şampiyonları bu şehirden çıkacaktır” dedi.

Plaket ve madalya takdiminin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Beyazgül okuduğu sevdim şiiriyle herkesi duygulandırdı. Programda emeği geçen herkesi tebrik eden Başkan Beyazgül “Sevgi şehri, sanat şehri, sohbet şehri ve kültür şehri Şanlıurfa’nın hak ettiği yere ulaşması için çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

DERECEYE GİREN İSİMLER ÇEŞİTLİ HEDİYELERLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Koronavirüsün Turizme Etkisi Karikatür Yarışmasında Aşkın Ayrancıoğlu birinci, Hayriye Demirkol ikinci, Eylül Muratoğlu ise üçüncü oldu.

Geri Dönüşümler Muhteşem Olacak Video Yarışmasında ise birinciliği Mehmet Güneş, ikinciliği Rahime Şahin, üçüncülüğü ise Berfin Erbil adlı yarışmacı kazandı.

Pandemili Günlerden Geleceğe Mesaj Video Yarışmasında Fatma Demirel birinci olurken Medine Öz ikinci Rezzan Çakır ise üçüncülük elde etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 1. Uluslararası Satranç Turnuvasında Dereceye Giren isimler ise şöyle; Volkan Uygur, Mehmet Çimçik, Remzi Aslan, Mevlüt Evran, Yunus Eren Hartavioğlu, Mert Çolak, Muhammed Müslüm Sabuncu, Adil Yener, Muhammed Murad Çiftçi ve Ali Taşken oldu.

Online Yarışmalarda Dereceye Girenler Ödüllerine Kavuştu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Erkmen Belediyesi'nin iftar yemeğine 3 bin kişi katıldı
Erkmen Belediyesi'nin iftar yemeğine 3 bin kişi katıldı
Türk: Bir nesil genç, Güney Afrika'nın eşitlik mücadelesiyle dayanışma içinde büyüdü
Türk: Bir nesil genç, Güney Afrika'nın eşitlik mücadelesiyle dayanışma içinde büyüdü