Suruç Kabuk Değiştirdi İddiaları Yeniden Gündemde
Suruç ilçesi, son günlerde ulusal basında yer alan "Suruç kabuk değiştirdi" haberleriyle adından söz ettiriyor. Ancak, bu haberler gerçekleri tam olarak yansıtmıyor gibi görünüyor. Vatandaşlar, Suruç'un hala sorunlarla boğuştuğunu ve iddia edildiği gibi gerçek bir değişim yaşanmadığını belirtiyor.
Son yağışlar, Suruç'un caddelerini ve sokaklarını göle dönüştürdü. Şiddetli sağanak yağış, bölgede yaşayan esnaf ve vatandaşların büyük bir çilesine sebep oldu. Yağmur nedeniyle cadde ve sokaklar köstebek yuvasına dönerken, bu durum Suruç halkını endişelendirdi.
Özellikle Suruç Kaymakamı ve belediye başkan vekili İbrahim Güneş'in "Suruç kabuk değiştirdi" ifadesi büyük bir tepkiyle karşılandı. Vatandaşlar, bu söylemin gerçeği yansıtmadığını ve masa başında yapılan haber ve reklam için servis edildiğini savunuyor.
Gerçek durumu yansıtarak haber yapmak isteyen vatandaşlar, Suruç'un hala yaşadığı sorunlara dikkat çekiyorlar. Alt yapı eksiklikleri, yol sorunları ve diğer birçok konuda çözüm bekleyen meselelerin Suruç'u hala etkisi altında tuttuğunu ifade ediyorlar.
Suruç halkı, bu haberlerin gerçek durumu yansıtmadığını ve daha çok haber ve reklam amaçlı olduğunu ifade etti. Kaymakam ve belediye başkan vekili İbrahim Güneş'e tepki gösteren vatandaşlar, Suruç'un hala sorunlarla boğuştuğunu belirtti. Yağmur nedeniyle cadde ve sokakların köstebek yuvasına döndüğünü ifade ettiler.
https://twitter.com/hidayetbaysal8/status/1745360447782502859