Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Akabe TOKİ Batıkent Mahallesi'nde yaşanan su kesintileri, mahalle sakinlerini mağdur etmeye devam ediyor. Yıllardır mahallede ikamet eden vatandaşlar, son dönemde sık sık tekrarlanan su kesintileri nedeniyle zor durumda kaldıklarını ifade ediyorlar.

"19 Yıldır Böyle Bir Durum Yaşamadık"

Batıkent Mahallesi'nde 19 yıldır ikamet eden Mahmut Oldurur, su kesintilerinin bu yıl ilk kez bu kadar sık yaşandığını belirtti. Oldurur, "İlk dönemlerde bu kesintinin geçici olduğunu, arızalardan kaynaklandığını düşündük. Ancak bu kesintiler sürekli hale geldi. Su olmadığı için evde duramıyoruz. Bu kesintilerin sebebini anlamıyorum" dedi.

"Yetkililerden Sağlıklı Bir Cevap Alamıyoruz"

Vatandaşlar, yaşadıkları mağduriyetin çözümü için ilgili mercilere başvurduklarını, ancak net bir yanıt alamadıklarını ifade ediyor. Oldurur, "153 iletişim numarasını arıyoruz, bize elektrik kesintileri veya boru patlaması gibi sebepler sunuluyor. Ancak bu konuda sağlıklı bir cevap da verilmiyor. Yetkililerden bu sorunun çözülmesini istiyoruz" diye konuştu.

Su kesintileri nedeniyle günlük yaşamları olumsuz etkilenen mahalle sakinleri, yetkililerden bir an önce sorunun çözülmesini talep ediyor.